Ny medeier i Resett driver skandaleomtalt rehabiliteringssenter i Thailand

Fra å ha tappet Visa-kortet til en lam mann og tatt med pleietrengende på go go-bar, til å gå til søksmål over en facebook-liker. Tor Oskar Jørgensen er en av Resetts nye medeiere.

Kenneth Arctander Johansen
Om Kenneth Arctander Johansen (3 artikler)
Kenneth Arctander Johansen, 35 år, PhD Kandidat i sosialt arbeid ved universitetet i Ghent.

Journalisten.no skrev i går om at Resett har fått nye eiere. Blant eierne er hotellinvestor Asmund Haare og finansmann Leif Rune Rinnan. Den største aksjonæren per nå er Monica Staff med 23,6 prosent eierandel. Ifølge henne er Resett “en politisk uavhengig mediekanal som jobber for demokrati og ytringsfrihet”. Et nytt navn av interesse som har kommet inn på eiersiden er Tor Oskar Jørgensen med en eierandel på 5,3 prosent.

Han har vært bosatt i Pattaya hvorfra han har drevet et rehabiliteringssenter for funksjonshemmede i Thailand, Baan Sabaijai. Tidligere var han største aksjonær i et selskap som het ‘Prosjekt Felles Fremtid’ (PROFF). Pattaya-institusjonen som Jørgensen har bygget opp var eid av et thailandsk selskap mens PROFF var registrert i Norge og formidlet bruker-oppholdene ved institusjonen, til kommunaltjenesten. PROFF ble solgt til Aberia Healthcare AS.

LES OGSÅ: Resett-journalist vil saksøke Radikal Portal — nekter å si hvorfor

Kjemper for demokrati?
Et søk i a-tekst viser at Pattaya-institusjonen, som seinere skal ha blitt flyttet til et annet sted i Thailand, ikke har vært uten kontroverser. Noen av overskriftene fra VG i 2010 lyder som følger:

-Norske kommuner sender pleietrengende til Thailand
-TAPPET Visa-kort til lam mann
-Tar beboere med på GO GO-BARER

Disse artiklene er vel verdt en lesning nå som Jørgensen har bestemt seg for å bli en del av den offentlige debatten i Monica Staff sin politisk uavhengige mediekanal som kjemper for demokrati og ytringsfrihet. Enkelte vil nok hevde at Resett er et useriøst nettsted der sosialister, multikulturalister, somaliere og muslimer blir angrepet. Faktisk i en slik grad at statsministeren og lederen av Unge Høyre, Sandra Bruflot, markerte avstand i en Klassekampen-sak etter det flere karakteriserte som en målrettet hetskampanje mot Sumaya Jirde Ali (den gang 19 år), som blant annet annet hadde sagt “fuck Sylvi Listhaug”.

LES OGSÅ: Erling Folkvord stilte i singlett på TV — Resett raser og vil ha Oslo ut av Norge

Inn i safen til lam mann
Under følger et sitat fra VG-artikkelen ‘Tappet Visa-kort til lam mann’:

“Mens Lars Farmen lå hjelpeløs i sengen, hentet institusjonslederen Visa-kortet fra den lamme mannens safe – og tappet det for penger. Farmen følte episoden som svært krenkende. Han var på langtidsopphold på det norske rehabiliteringssenteret Baan Sabaijai i Pattaya da driveren Tor Oskar Jørgensen kom inn på rommet og tastet koden til safen.

– Jeg følte meg helt maktesløs, sier Farmen. Mot den lamme Hønefoss-mannens vilje tappet Jørgensen kortet for flere tusen kroner. 31-åringen er opprørt over uttalelsene til institusjonslederen.

– Han så på meg og sa: «Er det ikke jævlig at jeg kan gå inn i safen din og hente kortet ditt uten at du kan gjøre en dritt?». Hvis ikke hadde jeg satt stolen i femte gir og gitt gass, sa han til meg.” (VG, 05.01.2010 s.4).

LES OGSÅ: Resett og Spetalen fusker om krigshistorie

I krigens hete
Jørgensen beklaget denne saken med at en egenandel på 6500 kroner i måneden ikke hadde blitt betalt av Farmen.

“Dette ble gjort i “krigens hete”. I ettertid ser jeg at det ikke burde vært gjort, men vi trengte pengene. Det er korrekt at jeg tok ut penger, men jeg har aldri stjålet noe”, sa Jørgensen til VG.

Jørgensen meldte VG-sakene inn for PFU som frikjente VG.

Kan hende det har vært ryddet opp ved Jørgensens Pattaya-institusjon, men det kan være lurt for kommunalt ansatte å tenke seg om før de skal “spare millioner av kroner” (som Jørgensen hevder) på å sende folk på rehabilitering ved institusjonen hans.

For det første er det grunn til å tro at tilbudet er dårlig. For det andre profiterer Jørgensen på det, og han investerer i det høyreradikale nettstedet Resett. Noe som igjen forteller om dårlig sans for business, da Resett har vist seg å være et fiaskoprosjekt av et pengesluk.

Monica Staff sine uttalelser om at Resett er en mediekanal som kjemper for ytringsfrihet ser om mulig enda merkeligere ut med tanke på at Jørgensen tidligere har anmeldt en privatperson for å ha trykket “liker” (!) på en post fra Facebook-siden “Kongen av Pattaya” som av Jørgensen ble oppfattet som ærekrenkende.

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned

61 kommentarer på Ny medeier i Resett driver skandaleomtalt rehabiliteringssenter i Thailand

 1. Avatarlovåundre // 2018-07-19 kl 21:18 //

  Flott at Radikal Portal får frem at en av eierne av Resett har drevet rehabiliteringssenter for funksjonshemmede, og fremdeles har omtanke for mennesker med funksjonshemning.
  Slik dette lesebrevet fra Jørgensen i Sandefjords blad i fjor høst viser..
  https://www.sb.no/debatt/funkisfestivalen/tor-oskar-jorgensen/nar-uvitenhet-blir-verbalt-balltre/o/5-73-590717#am-commentArea

  Jeg kan ikke se at han er dømt for tyveri av de 6500 kronene han tappet av kortet han tok ut av safen.
  Men det var jo ikke en riktig måte å få utbetalt penger han mener han hadde krav på, og det har han jo beklaget.

  Alle er vel i sin fulle rett til å anmelde folk når man føler seg ærekrenket, selv om man vil stå opp for ytringsfriheten.
  Men det gikk ikke helt hans vei i retten, det er så.
  file:///C:/Users/Kjell/Downloads/IJ-nr%202014-10%20-%20Facebooklike-dommen%20-%20N%C3%A6ringsdrivende%20mot%20privatperson%20-%20Oslo%20tingrett%202014-06-18.pdf

  Tor Oskar Jørgensen var også med og engasjerte og betalte etterforsker Sandberg i saken mot den drapsdømte psykisk tilbakestående Fjell.
  Fjell ble etter dette frikjent.
  https://www.sb.no/nyheter/nyheter/fjells-sak-savner-sidestykke/s/2-2.428-1.6182285

  Så sånn alt i alt så tror jeg dette er en mann med ekte omtanke for sine medmennesker som har funksjonshemning.
  Da er det vel ikke så helt galt?

  • AvatarJoakim Moellersen // 2018-07-20 kl 01:10 //

   Man må stå ganske langt til høyre for å tro at en velferdsprofitør driver med veldedighet.

   • Avatarcand_alt // 2018-08-15 kl 19:22 //

    Man må ganske langt til venstre for å mene at en som leverer fullverdige tjenester for halve prisen er et problem, ikke en del av løsningen. DU må gjerne mislike private helsetjenester, det gjør jeg og, men i redelighetens navn, klandre politikerne, ikke leverandørene som leverer tjenestene politikerne selv ikke bygger ut for.

    Om du har gangsyn og moralsk kompass da, så du ikke retter baker for smed.

    Det er tross alt en mann som helt for egne regning besørger tusener på tusener tekniske hjelpemidler til folk på den fattigste delen av Thailandsk landsbygd. Jeg spør jo og gjerne, hvor mange hundre rullestoler har du gitt til utfattige i tredje verden?

    • AvatarJoakim Moellersen // 2018-08-15 kl 19:54 //

     Det må da vel væe greit å klandre en velferdsprofitør som har tatt kredittkortet fra safen til en pasient?

     • Avatarcand_alt // 2018-08-17 kl 21:03 //

      Denne saken har en side som snakket sin sak, en side som har taushetsplikt, men som det kommer frem av saken aahr ebdt om unnskyldning, og aldri tok ut ett øre mer enn det forfalte beløp pasienten skulle ha betalt.
      Dette begrepet velferdsprofittør er vrøvl. Det retter baker for smed, det er statens og kommunene som legger ut på anbud, at noen da leverer tjenestene skal vi være glad for. alternativet er at multihandikapede ikke får noe tilbud.

     • AvatarEirik Johannesen // 2018-08-31 kl 09:51 //

      Angående dette uttaket på dette kredittkortet så ligger det veldig mye annet bak, men det er taushetsbelagt, at Jørgensen beklaget det var for å roe ned, men han hadde alt i sin fulle rett da han gjorde det under de omstendighetene som var, da det var rus inne i bildet.

     • Avatarcand_alt // 2018-08-31 kl 14:30 //

      Jeg vet. Det er en forferdelig tragisk historie bak, og det vet og Radikal Portal. Allikevel fortsetter de med å søle ned Jørgensen, handikappinstitusjonene og den nå avdøde klientens minne.

     • Folks private forhold har intet med saken å gjøre. Hva er din rolle ved dtte senteret, siden du «informerer» verden om noe ingen kan verifisere – uten at noen bryter taushetsplikten?

      Forøvrig er det kjempekjekt å vite at Oskar Jørgensens bedrifter ikke synes de har taushetsplikt overfor sine «pasienter» eller hva de nå skal kalles, der det kjøpes plasser til dem på rehabiliteringssentre som angivelig IKKE driver med rehabilitering.

     • AvatarMorten Brendefur // 2019-12-05 kl 08:13 //

      Det er neppe helt for egen regning at disse tekniske hjelpemidlene kommer frem.
      Det blir også tatt bilder av de som får, og dette blir brukt videre i tiggekampanjer.
      Jeg tror nok at det er «glade givere» som sponser frakt av utstyr. Utstyret får han gratis.
      Overskuddet fra de glade givere vet jeg ikke om det føres noe regnskap for.
      Hva som tas ut i «lønn» er ukjent.
      Jeg har inntrykk av at her er det endel snusk, og i Thailand er det neppe så vanskelig å gi penger bein å gå på.
      Jeg tror alt for mange kun ser den siden han forsøker å vise frem. Det er selvsagt dårlig giverglede i andre sider!

 2. Folk har sine meninger og holdninger uansett, og disse resett-greiene viser fram hvem som samles der.
  Det er ikke min forsamling.
  Jeg oppsøker ikke det derre og di derre.
  Greit at noen studerer fenomenet.
  Jeg ser ikke på hva som helst fra hvem som helst på F-boka heller.
  Og jeg liker ikke at en på eiersiden i F-boka helt tydelig støtter organisert nazi-løgnpropaganda og organisert historie-forfalsking.
  Mark Zuckerberg gjør en stor feil når han støtter organisert historieforfalsking og godt organisert nazi-propaganda og vil ha det på F-boka.
  Det er ikke min forsamling.

 3. AvatarJallaman // 2018-07-20 kl 10:44 //

  «Den som slår først viser at han ikke har flere argumenter igjen», er et ordtak. Her forsøker Radikal Portal å sverte Resett ved å fokusere på en av aksjonærene. Det synes jeg blir for dumt. Man må heller fokusere på sak. Her kan jeg minne om RP sine egne debattregler, for eksempel «Ta ballen – ikke spilleren!»

  • AvatarJoakim Moellersen // 2018-07-20 kl 19:50 //

   Eiermakt betyr noe og om et politisk prosjekt skal leve opp til sine uttalte mål og verdier betyr det noe hvem som står bak dem og hva disse står for. Det er ikke kontroversielt.

   • AvatarJallaman // 2018-07-20 kl 23:01 //

    En ganske så tynn forklaring. En person eier 5% av Resett og RP leter med lys og lykt for å finne negative ting man kan bruke mot vedkommende…

    Fritt Ord gir støtte til Radikal Portal, men har også gitt støtte til Fjordman.
    Når kommer RP til å henge ut sin sponsor Fritt Ord for å bidra til hat, rasisme, nazisme, ondskap, jævelskap etc etc?

   • det var det med kunnskap om regnskap og aksjer, Joakim Moellersen. med ca 5% eierskap i hvilket som helst selskap ( som meg i Resett) har man INGEN makt i selskapet.
    Moellersens retorikk er utelukkende styrt av venstresosialustiske synspunkter og klar vilje til skade Resett. uten saerlig kunnskap.

    • Ja, med din eierandel er du en ganske stor aktør, Oskar. Du har blokkert de fleste av oss som stiller kritiske spørsmål til din virksomhet. Kan du ikke bare svare oss?

     Du påstår jo at du nærmest forvalter Walids minne(!) og at du og den helsprø «kommentatoren» som hater menn representerer hans verdier.

     Mener dere at Walid saksøkte og blokkerte enhver som var uenig med ham, slik du og din protesje gjør?

 4. AvatarWalther Semme // 2018-07-24 kl 00:54 //

  En medeier bidrar med penger og kan stemme over eksempelvis vedtektsendringer og utbytte. Dette er vel ikke så veldig interessant.

  Hva da heller med at redaktør i Aftenposten har bakgrunn fra akp ml, som var et parti som ønsket væpnet revolusjon for å oppnå sitt idealsamfunnn? Og mange andre i MSM har tilsvarende bakgrunn. Dette er dem som utformer nyhetene. Slikt er skummelt. At en eier har opptrådt ufint med innkreving av penger som foretaket hans faktisk hadde til gode, er ikke så interessant.

  Det er også interessant å heller se nærmere på hvor få eiere det er som kontrollerer de fleste MSM.

 5. AvatarSecret User Name // 2018-08-06 kl 10:32 //

  På toppen av det hele brukte Jørgensen den uføretrygdede Eirik Johannesen som daglig leder av Ban Sabajai. Eirik Johannesen er kjent som driver av Facebook gruppen Norsk Thailand Forum som har utviklet seg til å bli en krangleplass for forfyllede nordmenn bosatt i Thailand. Det sier seg selv at Jørgensen ikke har noen som helst troverdighet eller skruppler når han benytter en uføretrygdet nordmann som daglig leder av sitt rehabiliterings senter.

  • AvatarEirik Johannesen // 2018-08-31 kl 06:16 //

   Ren løgn, jeg har aldri vært daglig leder på det senteret. Lett å se hvordan dere galinger klarer å dikte opp ting, Jeg var frivillig medarbeider der, ett senter med topp kvalitet, en drøm for de som oppholder seg der, ett bedre sted finnes ikke.

   • Ja, og hva slags taushetserklæring har du undertegnet der? Hva sier Oskar Jørgensen til din lovstridige offentliggjøring av avdødes(!) private forhold?

    Har du fått prosessvarsel fra forkjemperen for ytringsfrihet, og «forvalteren» av avdøde Walid al-Kubaisis angivelige «verdier» enda?

  • klarer ikke Radikal Portal selv aa finne ut Secret User Name er en falsk profil. og som i lang tid har spredd usannheter hos Facebook??

   • Hvor på Facebook har den falske profilen spredd hvilke usannheter, Oskar?
    Hva slags usannheter er det?

    Når skal du saksøke Eirik Johannesen for sin lovstridige offentliggjøring av en av dine avdøde(!) klienters private forhold? Kan du sende meg melding når saken kommer opp, jeg vil gjerne overvære den.

    Du gjør en fantastisk jobb for ytringsfriheten, helt sikkert!

    • AvatarEirik Gjengedal Johannesen // 2018-11-20 kl 22:24 //

     Beklager å måtte skuffe deg, men her snakkes det om 2 forskjellige sentere, jeg kjente ikke Jørgensen i 2008. Dette er fra Baan Norway i Pattaya 2008. Jeg var frivillig på Baan Sabaijai i byen That Phanom som ligger 80 mil fra Pattaya i 2014-2016, førøverig så virker du ganske bitter og ondskapsfull, kanskje du burde legge fra deg PCn litt og komme deg ut i skog og mark så vil du få en lykkeligere tilværelse.

     • Hei Eirik Gjengedal Johannesen, takk for – eh – svar. Du er kanskje også – som Oskar – en som viderefører Walid al-Kubaisis verdier?
      Det er sikkert der personangrep kommer inn. 🙂

      Du svarer i feil del av kommentarfeltet, men jeg limer inn mitt spørsmål til din nedenstående kommentar. Skjønner at du følte det tryggest å svare her hos Oskar. Han er så fast en borg.

      «Ja, og hva slags taushetserklæring har du undertegnet der? Hva sier Oskar Jørgensen til din lovstridige offentliggjøring av avdødes(!) private forhold?

      Har du fått prosessvarsel fra forkjemperen for ytringsfrihet, og «forvalteren» av avdøde Walid al-Kubaisis angivelige «verdier» enda?»

      Sier som Walid: på forhånd takk for svar, kjære Eirik. Det synes nok Oskar er topp, siden han mener han viderefører Walids verdier. 🙂

     • AvatarEirik Gjengedal Johannesen // 2018-11-21 kl 07:07 //

      Det har ikke du noe med! Jeg vet ikke hvem du er eller hvorfor du stikker nesa de inn i dette. Om du ønsker info får du gå til de rette instanser. Jeg har aldri hatt noe med senteret i Pattaya å gjøre så her skyter du fullstendig skivebom! Når du snakker om Walid så aner jeg ikke hva du snakker om og det er vel også noe du ikke har noe med!

     • Jeg tror du er rette instans å spørre om hva slags taushetserklæring du har signert, når du har jobbet for Oskar Jørgensen, og ulovlig offentliggjør private forhold.

      Alle har noe med norsk rettsvesen, så når Oskar i rollen som ytringsfrihetens forkjemper saksøker deg for dine straffbare ytringer, så vil jeg være publikum.
      Alle norske rettssaker er i prinsippet åpne for alle.

      Walid var kjæresten min, og Oskar og hans venninne Shurika Hansen har forsøkt å kuppe ham etter hans bortgang. Oskar fikk dessverre Walid til å tro på eventyrene hans, så Walid satte blant annet bort filmprosjektet sitt til Oskar, for at han av alle(!) skulle fullføre det, og styre Guro.

      Hvilken erfaring har Oskar med prosjekter, tro? Jeg har fått en grundig redegjørelse for firmaene som er nevnt i liker-klikkdommen, du vet jo at Oskar saksøkte en fyr for å trykke LIKER på en Facebook-status.

      Av de firmaene jeg har sett på til nå, fremgår det at Oskar er en heller miserabel forretningsmann. Så hvor får han penger fra?

      Han skal ha tatt penger av kassa til dette Baan Sabaijai, for å hjelpe en kar. Hvor fikk han penger fra til å «kjøpe» Walid, som han åpenbart mener han har gjort, der han skriver at han vil videreføre Walids verdier, og ikke en gang klarer å videreføre Walids systematiske med å snakke med sine opponenter?

      Siden du er så nær ham at du ikke tør å svare meg annet enn her under Oskars innlegg, så synes jeg du skal spørre ham for meg. Han er sikkert like verdig og ærlig som Walid var.

      (Og nei, Walid «elsket» aldri Shurika, kan du fortelle Oskar, så det må han slutte å påstå. Det er svært sårende for oss han faktisk elsket, og som er blitt truet, forfulgt og plaget av Shurika.)

     • AvatarEirik Gjengedal Johannesen // 2018-11-21 kl 11:50 //

      Jeg må ærlig si at du høres meget ustabil ut, så ikke bland meg inn i dine personlige vendettaer. Om du ønsker hevn over noen så ikke bland meg inn noe som jeg ikke vet noe om og heller ikke har noe med, det der er privat anliggende og hører ikke hjemme i en kommentarspalte. Om Oskar leser dette vet jeg ikke, om han leser dette så vil jeg tro han synes det er for dumt å kaste bort tiden på slikt tull som det du skriver.

     • Personangrep i stedet for å besvare spørsmål om fakta? 🙂
      Hvilken diagnostiseringskompetanse innehar du, siden du nå gjør den helsprø resett-kommentatorens forfølgelse til «din» oppfatning?
      (Du vet at hun påstår at hun ikke er rasist, før hun trakasserer Inga Marthe Thorkildsen for å være «en liten, hvit kvinne»?
      Dessuten er profeten ifølge henne verdens lengstlevende: hun opplyste verden i direkte strømming at han døde på 1400-tallet. Og litt senere lot hun seg intervjue av magasinet Utrop, som formidlet at hun var medlem i både Ottar(!) og Ex-muslims of Norway, og hun ble så suuuur da jeg korrigerte dette i kommentarfeltet. )

      Men tilbake til saken:
      hvilken taushetserklæring signerte du på?
      Har Oskar Jørgensen saksøkt deg for dine lovstridige ytringer, som går på private forhold, og som du nærmer deg igjen i dine anklager mot meg? (Så vidt jeg vet, kjenner ikke vi to hverandre …)

      Har du ikke kontakt med Jørgensen lenger? Hvorfor gjemmer du deg da under hans kommentar, i stedet for å besvare spørsmålene jeg har stilt DEG under dine egne kommentarer?

      Kan vi snakke om denne saken her, da, eller er den også noe offentligheten ikke har noe med? Begynn nederst … 🙂

      https://w2.brreg.no/kunngjoring/hent_alle.jsp?kid=20180000702588&sokeverdi=950990449&spraak=nb

     • AvatarEirik Gjengedal Johannesen // 2018-11-22 kl 00:25 //

      Hvorfor i all verden skal jeg svare deg? En kvinne med kjærlighetssorg på hevntokt!!!!

     • Jeg skjønner at du aldri har signert på noen taushetserklæring. Det er ikke så bra for Oskars del, når du her avslører for alle hans kritikere at han ikke en gang kan tilby ivaretakelse av personlig informasjon til stakkarene som lar seg forlede til å benytte hans angivelige omsorgstilbud.

      27.05.2010 ble Din Herre Oskar Jørgensen sitert slik, så vi skjønner hvor resetts linje med å angripe enhver kritiker kommer fra:

      «Dette kan kanskje skyldes et fåtall ansatte som kan være sure for at de fortsatt ikke jobber her. Men det er ingen kunder som har kjøpt dette som rehabilitering, sier Jørgensen.»

      Jørgensen går videre, ifølge PFU-klagen han var så uklok å inngi:

      «- Vi er ingen norsk institusjon, men et thailandsk feriesenter som arbeider i overensstemmelse med thailandsk lovgivning for små hotell og feriesenter. Og vi fungerer i dag som et bo- og omsorgstilbud for to personer.»

      For to personer, du! Og du går altså ut med personlige opplysninger om den ene, siden du har jobbet som frivillig på verdens mest mislykte omsorgssenter, for det var det det var ifølge oversikten jeg la ut lenke til over, fra Brønnøysund.

      Kun to personer som får omsorg – og som blir offentlig omtalt slik du gjør av de frivillige medarbeiderne som ikke en gang har signert taushetserklæring, etter sin død!

      Jeg tror jeg skal grave litt mer her, tusen takk for dette innsyn i Jørgensens forretningsdrift, som fremstår stadig mer tvilsom.

      Og du – redaksjonell reklame fra Norges mest ufrivillig morsomme mannshater? Djiiz, dere må ha det gøy på jobben – om dere klarer å se dere selv utenfra! 😀
      Hun påstår jo at Oskar faktisk driver rehabliteringssenter, men selv sier han det gjør han ikke, det er kun et omsorgssenter for to personer, som hele Norge (ved resett – eller avleggeren xtra som ikke er noe mindre sprø) oppfordres til å vippse penger til rehabiliteringssenteret som f…n ikke er noe rehabiliteringssenter, bare et feriehjem for folk i Thailand!!!!

      (Jeg hører gjøken gale av full hals. Den er kanskje ikke alene om «full» …)
      «Oskar Jørgensen, som driver et rehabiliteringssenter for funksjonshemmede i Thailand»

      Legger inn lenke til webarkiv, erfaringsmessig så endrer disse folka på det som påpekes når man nevner at buksene faktisk befinner seg der de er: rundt anklene. De aller fleste vet at buksene festes lenger opp – på anstendige mennesker. Som ikke misbruker avdøde enten for å kaste skitt om dem, eller å heve seg selv opp i de intellektuelle sfærer.
      https://archive.is/3WxkQ

     • AvatarEirik Gjengedal Johannesen // 2018-11-22 kl 23:48 //

      Du må jo være helt korka i hue. Lese kan du ihvertfall ikke, jeg har aldri vært på senteret til Jørgensen i Pattaya, jeg kjente han ikke en gang, den infoen jeg sitter på har jeg fått fra en rettssak og en VG journalist. Og det virker ganske sykt og manisk det du holder på med, en uføretrygda detektiv, men lykke til i galskapen din og hevntoktet ditt.

     • Men oppi her hadde du fått informasjonen fordi du var frivillig medarbeider på Jørgensens skandaleomtalte rehabiliteringssenter, som ikke rehabiliterer noen.
      Kan du forklare hvorfor?

     • AvatarEirik Gjengedal Johannesen // 2018-11-23 kl 02:05 //

      Det har aldri vært noen skandale på senteret, kun oppdikting, rykter og løgn som er spredd av konkurrenter og korrupte journalister. Kommunene visste at alt gikk riktig for seg da de har tilsyn der flere ganger i året, når jeg var der så var senteret nærmest fullt hele tiden så jeg vet ikke hva du prater om, du ønsker å finne noe så sterkt at du snart får delirium og sitter bare å dikter, hva med å dykke ned i rettsdokumenter der VG sin journalist og moren til en av brukerne til senteret forteller sannheten, og journalisten innrømmer at det meste i den VG artikkelen ikke var som den er skrevet, det kan lønne seg å sjekke fakta.
      Jørgens har ikke for vane å snakke om slike ting, som jeg har sagt til deg mange ganger så fikk jeg min info fra moren, rettssaken og VG journalisten, Jørgensen snakker ikke om slikt.
      Om kjærlighets hevnen din skal funke så bør du finne noe annet, for i denne saken her kommer du ingen vei. På sentrene til Jørgensen både i Norge og Thailand går alt på skinner med ett meget godt samarbeid med kommunene og det sier vel sitt.

     • Men kjære deg, hvorfor så sint om alt er så fint? 🙂

     • AvatarEirik Gjengedal Johannesen // 2018-11-23 kl 02:23 //

      Absolutt ikke sint, synes det er ganske festlig at du rusler rundt i en kjele uten suppe og leter etter suppe.

     • Men du – hva tenker du om at dere frivillige ikke har underskrevet på noen taushetserklæring?
      Hva tenker du om at dere går rundt og sprer informasjon dere har fått kjennskap til som frivillige på nett, hvor det ikke blir borte?

     • AvatarEirik Gjengedal Johannesen // 2018-11-23 kl 02:30 //

      Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg må si det til deg, jeg har aldri vært på senteret til Jørgensen i Pattaya, jeg kjente ikke Jørgensen på den tiden så jeg aner ikke hva slags taushetserklæring du sikter til.

     • Beklager at jeg misforsto deg. Kan du kanskje fortelle hvor du var frivillig medarbeider, og hvorfor det var relevant å opplyse om da du utbasunerte strengt private forhold om en avdød?

     • AvatarEirik Gjengedal Johannesen // 2018-11-23 kl 05:49 //

      Hvilken part har du i dette og hva er din agenda med å blande deg inn i noe du ikke har med å gjøre?

     • Hei Eirik, ser det ikke ble så mye søvn på deg i natt. Her er EN av dine kommentarer, som viser at dere som er rundt Oskar Jørgensen, og har vært sluppet til som hjelpere, lyver like mye som han selv gjør om blant annet det angivelig nære vennskapet med avdøde Walid al-Kubaisi.

      Jeg lurer veldig på hva Oskar Jørgensen driver med, for han han åpenbart (for) mye penger, som han bruker til å «kjøpe» folk – etter hans oppfatning, og til å saksøke folk for ytringer han misliker.

      Kopierer hele ditt ovenstående, og hvor du har unnlatt å besvare mitt spørsmål om taushetserklæring:

      «Jeg har vært frivillig medarbeider på Baan Sabaijai, senteret har topp kvalitet og er en drøm for de som oppholder seg der, karakteretikken av Oskar Jørgensen er så feil som den kan få blitt, en mer omsorgsfull og redelig hedersmann enn Jørgensen skal man lete lenge etter. Jørgensen har aldri tatt med noen funksjonshemmede på barer eller gogo barer, i dette tilfellet var det moren til denne personen som tok han med seg. Det er heller ikke Jørgensen sin rolle å være hodet eller moralen til andre mennesker, han er ansatt for å være ben og armer for dem, ikke tenke for dem, så her faller alt i grus, dette er ren sverting ikke noe annet.

      I Byen som senteret ligger i That Phanom så blir de ansett som helter, der Borgermesteren og Guvernøren beskytter sentret da det skaper enormt med arbeidsplasser, pluss at det blir importert en container i året med handicap utstyr fra Norge som blir delt ut GRATIS til Thailandere med funksjonshemninger. Så det Radikal gjør her er meget ondskapsfult oven for folk med funksjonshemninger. Radikal portal gjør alt verre for dem, funksjonshemmede har alt for dårlig tilbud og Radikal portal gjør det bare verre for dem.»

      Når det gjelder denne containeren med «handicap utstyr», må du gjerne fortelle nærmere om den. Resetts onde avlegger Xtra annonserer på lederplass for resett-eier Oskar Jørgensens REHABILITERINGSSENTER, som dere her i tråden og overfor PFU benekter at han har.

      Det er veldig vanskelig å henge med i svingene, så jeg foreslår at du ber Din Herre om å komme på banen og rydde opp i suppa han har kokt – med din helt uvurderlige hjelp.

      (Stol på meg, det er flere enn jeg som skjermdumper og lagrer dine avsløringer av Din Herre. Og jada, Oskar, man ser på ytringene fra din lydige at du følger med, og at du får «informasjon» fra «redaktøren» av den onde avleggeren Xtra.
      Jeg liker også å saksøke folk.) 😉

     • AvatarEirik Gjengedal Johannesen // 2018-11-23 kl 10:19 //

      Har Jørgensen for mye penger, hvem bestemmer hva som er mye eller lite penger? Jeg etterspør din agenda og hva slags interesse og part i denne saken du har, så lenge du ikke svarer på det så får du aldri noe svar eller info fra meg.
      PS: Søvn! jeg bor i en helt annen verdensdel enn deg.
      PS: Det har seg slik at de som jobber døgnet rundt ett helt liv ender opp med penger på bok, verre er det for de som flyr på NAV. Misunnelse er Norges største sykdom.

     • Kjære Eirik, jeg ber deg svare på hvorfor du skrev «Jeg har vært frivillig medarbeider på Baan Sabaijai», før du skriver at du ikke har vært det, og at du ikke har truffet Oskar Jørgensen.
      Jeg har også bedt om å få informasjon om det du faktisk KAN uttale deg om, som tidligere frivillig medarbeider ved Baan Sabaijai: har du signert noen form for taushetserklæring?

      (Jeg avslutter nå dialogen med deg, om du fortsatt ikke svarer på spørsmålene. Skjønner at du er ensom og trenger selskap uansett om det er gjennom krangling med ukjente, men jeg har heldigvis annet å fylle tiden min med.)

     • AvatarEirik Gjengedal Johannesen // 2018-11-23 kl 11:00 //

      Baan Sabaijai i That Phanom er ett Hotell med utvidede rom for folk med spesielle behov, personen jeg svarte dette til vet utmerket godt at det var 2014-2016. Det du går og sirkler rundt skjedde i Pattatya på Baan Norway i Pattaya lenge før jeg ble kjent med Jørgensen.

     • Så det er min skyld at jeg ikke kjenner til omstendighetene rundt dine brudd på ikke-taushetsplikten, og din offentliggjøring av private forhold når du fører en privat samtale med en ikke navngitt person i en offentlig tråd ….?
      Okey. Gjengen til Jørgensen er ganske gøyal, altså.

   • Kan du fortelle oss om OSKAR HOLDING MALAYSIA LTD, Oskar? Proff AS – eh – faktisk Proff AS (proff dot no) og ikke PROSJEKT FELLES FRAMTID AS, som ble avviklet like etter at det ble omtalt som aktivt i likerklikk-dommen, altså.
    Hvor kan vi finne regnskapene?

 6. AvatarEirik Johannesen // 2018-08-31 kl 06:25 //

  Jeg har vært frivillig medarbeider på Baan Sabaijai, senteret har topp kvalitet og er en drøm for de som oppholder seg der, karakteretikken av Oskar Jørgensen er så feil som den kan få blitt, en mer omsorgsfull og redelig hedersmann enn Jørgensen skal man lete lenge etter. Jørgensen har aldri tatt med noen funksjonshemmede på barer eller gogo barer, i dette tilfellet var det moren til denne personen som tok han med seg. Det er heller ikke Jørgensen sin rolle å være hodet eller moralen til andre mennesker, han er ansatt for å være ben og armer for dem, ikke tenke for dem, så her faller alt i grus, dette er ren sverting ikke noe annet.

  I Byen som senteret ligger i That Phanom så blir de ansett som helter, der Borgermesteren og Guvernøren beskytter sentret da det skaper enormt med arbeidsplasser, pluss at det blir importert en container i året med handicap utstyr fra Norge som blir delt ut GRATIS til Thailandere med funksjonshemninger. Så det Radikal gjør her er meget ondskapsfult oven for folk med funksjonshemninger. Radikal portal gjør alt verre for dem, funksjonshemmede har alt for dårlig tilbud og Radikal portal gjør det bare verre for dem.

 7. AvatarEirik Johannesen // 2018-08-31 kl 10:18 //

  Når det gjelder dette med uttak av penger på kortet til Lars Farmen så er det så mye som ligger bak dette som ikke kommer frem pga taushetsplikt, jeg er ikke ikke bunnet av det og jeg kjenner historien godt. Lars farmen var innlagt og sendt til rehabiliteringssenteret Baan Sabaijai etter eget ønske da han hadde tatt en overdose, Baan sabaijai var ikke villige til å ha han der da han var en blandings narkoman og lite villig til å slutte med narkotika, de var redde for at han ville dø av en overdose og narkotika lovene i Thailand er enormt strenge så det er jo naturlig at Jørgensen og Baan Sabaijai ikke ville ha norkotika inne på senteret. Det som da skjer er at han ble dritt sur og nektet å betale, Baan Sabaijai ringte da hjemmekommunen i Norge og ba de hente han, en sosionom kom å hentet han hjem til Norge, og han klarte å lure seg tilbake til et annet senter i Thailand der han døde 14 dager etter ankomst av en overdose.

  Så Radikal Portal bør være forsiktig med hva dere poster og sverter.

  • AvatarJoakim Moellersen // 2018-08-31 kl 10:43 //

   ((Selv om du ikke er underlagt taushetsplikt kan du ikke bruke dette kommentarfeltet til å legge ut om personers helse- og rushistorie med mindre den allerede er offentlig kjent.))

   • AvatarEirik Johannesen // 2018-08-31 kl 10:59 //

    mange hundre personer som kjenner til akkurat denne historien. Historien i seg selv er fremlagt i en offentlig rettssak, der en VG journalist vitnet offentlig, jeg satt på skype i denne rettsaken og den var offentlig.

    Offentlig, offentlig kjent, offentliggjort og lignende: Det vil si noe som er kjent av allmennheten og av mange personer – i motsetning til bare kjent av én eller få personer. At noe er offentlig kan ha rettslig betydning, bl.a. i forhold til reglene om taushetsplikt, patent- og opphavsrett, ærekrenkelser m.m. Det trekkes også et skille mellom det offentlige rom og den private sfæren.

    • Dette betyr at ytringsfrihetens forkjemper, Oskar Jørgensen, nå må saksøke DEG, fordi du lovstridig offentliggjør private forhold! 😀
     For en artig krig dette blir, dere. Henter popcornet!

 8. AvatarRuth Hauge // 2018-08-31 kl 10:49 //

  Hva feiler slike som dere hos Radikal Portal? Er det misunnelse fordi noen gjør noe bra?

  Jeg har fulgt Skal Jørgensen og teamet på senteret i Thailand og ser en hel gjeng som får ting til å fungere. Jeg ser lykkelige ansikt. Jeg ser barn som har levd sin første til på et gulv uten å kunne greie noe som helst, men som nå greier veldig mye selv. Hun har fått operasjon og det ga enda flere framsteg og vil fortsette å gjøre det. Et lykkelig barn!

  Å drive med slik hets dere gjør er forferdelig!

  Når dere ikke godtar at det har kommet media som taler annerledes en dere og må henge ut disse med å lyge om nye aksjonærer viser dere med all tydelighet at dere ikke liker ytringsfrihet – for andre enn dere selv.
  Dere har frihet til å ytre dere, men dere har også frihet til å ytre dere i henhold til faktiske forhold.

  Og en ting: Dere bør kreve fullt navn på de som deltar i diskusjoner – påstander, nedrakking og løgner om personer bør ikke komme anonymt.

  Jeg har fulgt venstresiden i Norge med våkne øyne i flere år etter at jeg oppdaget at til og med politikere serverer blank løgn. Jeg bøir mer og mer sjokkert over hvor glatt det lyges. Det gjør at min tillit til folk på venstresiden er blitt betraktelig lav – omtrent på bunnen. Hadde det ikke vært ett og annet ærlig menneske derfra også hadde bunnen vært nådd.

  Radikal Portal kan jo anmeldes om slike bevisste løgner fortsetter.

  Dere hater tydelig vis demokratiet – det må dere bare gjøre. Men ikke la hatet gå ut over mennesker som gjør gode ting (god her betyr av hjertet).

  Oskar Jørgensen og hans stab er hjertegode mennesker – prøv dere også, det gir så mye mer enn å være onde!

  • AvatarJoakim Moellersen // 2018-08-31 kl 13:49 //

   Oskar Jørgensen har allerede truet med å saksøke oss. Det har han imidlertid ikke gjort alvor av, så får vi se hva han gjør med det. Du kan lese mer om det her: https://radikalportal.no/2018/08/24/resett-medeier-truer-radikal-portal-med-soksmal-men-vi-lar-oss-ikke-skremme-til-taushet/

   • AvatarRuth Hauge // 2018-08-31 kl 21:13 //

    Det betyr ikke at dere kan slenge ut av dere alt mulig om et menneske. Saksøking kan komme når som helst så en bør ikke føle seg for trygg.
    At dere ikke liker sider som Resett betyr ikke at dere er bedre.

    Egentlig så vil jeg våge påstanden at dere er mye verre som kan angripe gode mennesker

    Egentlig burde vel hele denne nettsiden anmeldes for hets.

    • Kjære Ruth Hauge:
     Ser du ironien i at Oskar Jørgensen som nå eier en god post i ytringsfrihetens selvbestaltede «forkjemper», ikke bare blokkerer enhver røst han er uenig med, men også saksøker folk i hytt og pine – fordi de ytrer meninger han misliker? 😀

 9. AvatarInger Kvamstun // 2018-08-31 kl 11:43 //

  Hvor er det egentlig dere vil, med uthenging og sverting av et menneske, uten noe fast grunnlag, eller uten annet en annenhånds kjennskap til denne personen og hans livsoppgave? Hvorfor ikke reise ned til Thailand selv, og få førstehånds kunnskap om mannen og stedet? Rent prinsipielt er det helt forkastelig å bruke så mye energi på å grave i dritt, få frem den verst tenkelige tolkngen, og utfylle med ren løgn. Alle mennesker har ting i livet som gjerne skulle vært gjort annerledes, og Oskar Jørgensen er selvsagt intet unntak. Men å dra frem de få negative sidene, blåse det opp til å la det utfylle hele bildet, er tarvelig. Oskar jobber hardt fir å hjelpe andre mennesker, og om han har en økonomi som gjør at han kan bidra til å sende containere med rullestoler og hjelpeutstyr til fattige mennesker, burde heller trekkes frem for å hylle denne mannen. For noen år siden fikk han kjennskap til ei lita handicapet jente som i hele sitt toårige liv hadde ligget på gulvet hos sin bestemor. Han tok henne med til senteret, sørget for alle mulige undersøkelser og operasjon er, fysioterapi og opptrening, og jenta har kommet et langt stykke på vei i sitt nye, lykkelige liv. De fleste mennesker bruker penger på seg selv. Det erfarer jeg, som hjelper dyr, blant annet i Spania. Det hender vi får inn veldig syke eller mishandlede dyr som vi vil gi en ny sjanse i livet. Jeg har ved eg par anledninger bedt om hjelp på Facebook, og foruten 3 personer som gir innimellom, får jeg negative svar på Messenger. »Du skal vite at jeg er veldig snill og god, bare det at jeg ikke har råd til å avse en femtilapp …» Etter skrytebilde av luksusferier osv … Oskar derimot, nølte ikke et øyeblikk med å donere ti tusen kroner til dyrebeskyttelsen i Torrevieja. Hvordan noen kan bruke sin ytringsfrihet til å svartmale en sånn mann, er meg en gåte. Jeg vil også ha frem at jeg har kjent Oskar Jørgensen siden han var ungdomssekretær i Sandefjord primo 1970- tallet. Styggesnakket har stort sett vært drevet av misunnelse mot en mann som får til , mestrer, står på, og aldri gir opp. Han spanderte også flere hundre tusen på to rom til Sandefjord sykehus, som var ment å være siste oppholdssted for dødssyke mennesker. Folk søkte langveis fra før å få lov til å ligge og dø på disse rommene. Oskar Jørgensen er en hedersmann. Inger Kvamstun.

  • AvatarEirik Johannesen // 2018-08-31 kl 14:24 //

   Det var også et tyvetalls personer som fremmet Oskar til ST Olavs orden også, kongens fortjeneste medalje, disse anbefalingene vil bli fremmet i 2019. Radikal Portal har vel aldri gjort noe galt i sitt liv, de er perfekte ser det ut som, eller er det den berømte flisa i andres øye så dem ikke ser bjelken i sitt eget øye.

Kommentarfeltet er lukket.