Truet skribenten Resett forsvarer akkurat med å drepe Jan Arild Snoen?

Resetts Helge Lurås og Minervas Jan Arild Snoen.

Konsekvensene av at Resett ikke var varsomme er alvorlige.

Kenneth Arctander Johansen
Om Kenneth Arctander Johansen (3 artikler)
Kenneth Arctander Johansen, 35 år, PhD Kandidat i sosialt arbeid ved universitetet i Ghent.

Resett kontaktet Johan Slåttavik etter å ha lest en tekst han hadde publisert på bloggen sin Ymte.no. De syntes dette var en fantastisk tekst som de ville låne mot å kreditere ham. I teksten beskyldte Slåttavik redaktøren i Oppland Arbeiderblad for å stå bak ungdomsbråk i en demonstrasjon mot SIAN i Gjøvik.

Og etter å ha mottatt en del kritikk fra Medier24 for ikke-faktuelt innhold samt at OA-redaktøren ikke hadde fått svare for seg, valgte Resett å fjerne denne teksten. Medier24-redaktøren, Gard Lehne Borch Michalsen, skrev en sak der han også omtalte Slåttavik som er kjent for å true og bølle på internett. Slåttavik har tidligere tatt til orde for at FpU skal gruppevoldta Sandra Borch Hansen (SP). Han har også skrevet at han vil lenke 16 antirasister, redaktører og journalister til stoler i en ring hvor de må se på hverandre mens han knuser hodet til den ene etter den andre med en liten kulehammer til det bare er grøt igjen. Og han har utvist sympati for Breivik (mens han tar avstand fra handlingene hans, noe få tror på).

LES OGSÅ: Helge Lurås og Johan Slåttavik til kamp mot verden

Men så skriver Jan Arild Snoen en sak hos Minerva der han ber Helge Lurås ta avstand fra Slåttavik, og at Slåttavik ikke kan ha et hjem hos Resett. Dette vil ikke Lurås gjøre, han hevder at venstresiden er hyener som nå (mis)bruker (stakkars) Slåttavik for å ta Resett (som er byttet for nevnte hyener).

Mens dette pågår skriver Slåttavik på veggen til Medier24-redaktøren at han håper hjertet hans stopper og andre motbydelige ting. Så publiserer han en artikkel der han skriver at Jan Arild Snoen er kulturmarxist. Og akkurat dette er viktig. For Slåttavik skrev senest i juli på Twitter at «kulturmarxisten er en fiende som kan drepes». Er dette en drapstrussel mot Jan Arild Snoen? Det kan se slik ut. For Slåttavik legger samtidig ut en artikkel på nettstedet sitt der han advarer om at kjøp av våpen på det mørke nettet øker. Mellom linjene skriver han, muligens, at han lett kan skaffe skytevåpen.

Det er ikke slik som Lurås feilaktig hevder, at det er noen konspirasjon mot Resett. Det vi ser nå er konsekvensene av at Resett har gjort mediesøkene sine på tvilsomme blogger, postet ukritisk og ikke fulgt vær varsom plakaten. Resultatet er at vi nå sitter og diskuterer vold, blod, gørr, kulturmarxisme og kjøp av våpen på det mørke nettet som kan brukes til å drepe kulturmarxister (som Jan Arild Snoen).

Resett har rotet det til. Vi kan bare håpe at politiet engasjerer seg i denne saken sånn at vi kan føle oss trygge på at ikke noe galt skjer. Personen Resett selv trakk frem i offentligheten får forhåpentligvis den hjelpen han trenger.


Johan Skåttavik sier på epost til Radikal Portal at han føler seg «veldig uriktig framstilt» i denne saken:

«Jeg har flere ganger det siste året vært i kontakt med tollvesenet, politiet, PST og justisdepartementet for å bevisstgjøre dem om den ulovlige våpenhandelen på det mørke nettet. At jeg er bekymret for dette har ingenting å gjøre med verken Snoen eller noen andre. Det har å gjøre med en helt annen problemstilling.»

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned

Diskusjon

DEBATTREGLER:

  • - Respekter dine meddebattanter og utøv normal folkeskikk
  • - Vær saklig og hold deg til tema
  • - Ta ballen – ikke spilleren!

Vi fjerner innlegg som er diskriminerende, hetsende og usaklige, spam og identiske kommentarer.