Satanisk globalisme og jødisk feministpropaganda – nazistene anmelder Game of Thrones

Deanerys Targaryen fra Game of Thrones.

På tross av "homsing", slemme WHITE walkers, menn som får juling av kvinner og masseinnvandring, Den Nordiske Motstandsbevegelsens anmelder gir Game of Thrones tre av fem tyrruner "på en god dag".

Nyhet
Om Nyhet (774 artikler)
Har du noen tips eller tilbakemelding å gi oss om denne nyheten, mail oss på rp@marx,su.

Den Nordiske Motstandsbevegelsen driver ikke bare på med terroraksjoner, drap på minoriteter og meningsmotstandere, voldelige marsjer og klistremerkeaksjoner. En av deres mindre omtalte aktiviteter er anmeldelser og omtale av filmer og TV-serier.

På Nordfront, hjemmesida til den svenske greina av Den Nordiske Motstandsbevegelsen (Nordiska Motståndsrörelsen) analyseres Game of Thrones med det overordnede spørsmålet «Game of Thrones — episk eventyr eller subversiv jødisk propaganda».

LES OGSÅ: Dømt torturmorder kåret til årets aktivist av Den Nordiske Motstandsbevegelsen

Feminisme samt «hjerteløs satanisk nykonservativ gobalisme»

«Det mest fremtredende politiske budskapet som Game of Thrones propagerer er uten tvil feminisme. Serien kryr av kvinner som er bedre slåsskjemper enn de beste mennene»

Axel Eriksson, Nordfront

Kvinnenes sentrale plass i serien, både som ledere av riker og på slagmarken, er tungt å svelge for den nazistiske serieanmelderen.

En av de mest sentrale figurene, Daenerys Targaryen, er en annen kilde til irritasjon for Eriksson. Hun «forråder de menn hun kjøpslår med, korsfester og brenner opp uskyldige» får vi vite, og «før den siste sesongen har hun dessuten «fasilitert en masseinnvandring».

Han følger opp med at «talende nok er Daerenys en mer eller mindre uttalt demokrat». Skal vi ta Nordfront på ordet er denne blandinga «hjerteløs satanisk nykonservativ globalisme».

LES OGSÅ: Radikal Portal avslører: Fra KrF til Den Nordiske Motstandsbevegelsen

Dekadanse og «antihvit» propaganda

«Mengder av sexscener, bryster, homsing, incest, tortur, antydning til nekrofili… Game of Thrones er full av dekadanse. Disse temaene finnar man igjen i bøkerne, men er ikke like fremtredende.»

Framstilling av stort annet enn monogami er problematisk for grupperinga på ytterste høyre. Gjentatte ganger klages det over at serieskaperne — som har gått langt forbi handlinga i George R.R. Martins bøker de har basert verket på — har tatt seg visse friheter og ikke er mer tro til forfatterens tekster. At det er mer sex og mindre av den er monogam og heteroseksuell peker i retning at dette er en jødisk sammensvergelse, får vi vite, noe fremstillinga av White Walkers også gjør.

Night King, lederen til White Walkers, er for hvit og for nazistisk, ifølge Den Nordiske Motstandsbevegelsen.

Vi kan nemlig bli leda til å tro at hvite folk er slemme av navnet på White Walkers.

LES OGSÅ: Bombenazist straffet seg selv for å ha sett porno: hogde fingeren av med øks

Tre av fem tyrruner til jødisk propaganda
Den høyreekstreme serieelskeren er klart mer begeistra for bøkene, men synes likevel ikke at serien er elendig. Skaperne skal være jødiske og «forfatteren er sannsynligvis kvartjøde», men Eriksson beroliger oss med at det «ikke har påvirket hans skriverier nevneverdig og som dessuten kvalifiserer ham for statsborgerskap om man skal følge tidligere framtredende nasjonalsosialisters høyt holdte standard».

Sett med nazistiske øyne er det tydeligvis mye å utsette på Game of Thrones, som kalles «et usselt maleri som har en jævlig vakker og episk ramme». Likevel blir det ikke fritt for tyrruner — de opererer ikke med stjerner eller terningskast — når serien skal få sin endelige dom: «En bra dag gir jeg den tre av fem tyrruner, sjøl om jeg betydelig flere dager gir den to av fem».

Og joda, også Axel Eriksson sier han skal følge den åttende og siste sesongen av Game of Thrones.

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned