La oss få en martyr

Gunnar Stålsett. Foto: Skjermdump fra Kosei TV

La oss gå inn i adventstiden uten flere påminnelser om barmhjertighet og nestekjærlighet. La oss fortelle en gang for alle at Norge er lei av godhetstyranner som Gunnar Stålsett.

Anna Kathrine Eltvik
About Anna Kathrine Eltvik (7 Articles)
Anna Kathrine Eltvik er initiativtaker til Aksjonsgruppen mot vold mot kvinner og aktiv i Kvinnefronten og Kvinneaktivistene.

La oss sette kristenmannen Gunnar Stålsett i bur. La oss vise ham at loven er lik for alle. La oss fortelle en gang for alle at Norge er lei av godhetstyranner som ham.

La oss klappe oss selv på ryggen for at vi i 2011 fratok Lula muligheten til å jobbe på lovlig vis. La oss sende et signal til verden om at Norge ikke er et land for sånne som henne.

LES OGSÅ: Kjære Jøran Kallmyr, kan du hjelpe barna på Middelhavet

La oss gå inn i adventstiden uten flere påminnelser om barmhjertighet og nestekjærlighet. Det er nok nå. Folk kan dra tilbake dit de kommer fra. Delta i kriger som menn eller ta kampen om frigjøring som skikkelige kvinnfolk ville gjort.

La oss fylle handlevognene med gaver til hverandre, mens vi avviser denne bermen med folk som bare kommer til Norge for å utnytte trygdesystemet vårt. La oss heller sette pris på de som er som oss selv. Som ikke utfordrer vårt eget verdenssyn og vårt menneskesyn. De andre er knapt nok mennesker likevel.

La oss en gang for alle fortelle alle disse falske båtflyktningene som bare venter på å spre terror der hvor de måtte komme i land, at vi har gjennomskuet dem. De snille er unntakene. De fleste av dem er simple, umoralske lykkejegere.

LES OGSÅ: Jeg anklager!

La oss sette Stålsett i bur. Loven er lik for alle. Han må ikke innbille seg at han kan være god med hvem han vil. Loven har grenser for dette, slik den hadde mellom 1940 til 1945. Da var det forbudt å hjelpe jøder.

La oss fullstendig gå til grunne som en humanistisk nasjon. La oss få en martyr. La oss få oppleve den fortjente skammen vi vil føle når vi innser hva vi har gjort.

Teksten ble først publisert på facebook.

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned