Rasistiske løgner fra Hege Storhaug

Med et videointervju av en kjent høyreekstremist som eneste kilde lyver Hege Storhaug og HRS om både politiet og mediedekningen av en voldssak i England. 

Lars Gule
Om Lars Gule (5 artikler)
Filosof, samfunnsdebattant og førsteamanuensis ved OsloMet – storbyuniversitetet. Han har tidligere vært generalsekretær i Human-Etisk Forbund.

Mandag 11. desember publiserer Human Rights Service følgende, skrevet av Hege Storhaug:

«Hovedstrømsmedier (MSM) i Storbritannia fant det ikke verdt å omtale at en kvinne ble brutalt overfalt av tre «asiatiske» (sannsynligvis pakistanske) menn. Britiske Nikki Hurst ble spurt om hun hadde en lighter. Hun hadde ikke det, og da gikk de tre mennene til frontalangrep på henne. Det kunne endt med døden for Hurst.»

LES OGSÅ: Hege Storhaug — verdenshistoriens mest priviligerte martyr

En grov løgn
Men er dette sant? At det brutale overfallet er fortiet av mediene? Nei, for et raskt Google-søk forteller at metro.co.uk, dailymail.co.uk, independent.co.uk, thesun.co.uk, examiner.co.uk, mirror.co.uk og en rekke andre mindre nettmedier har omtalt saken. Og nettopp som et rasistisk overfall. Kort sagt er det usant når det heter i overskriften til Storhaugs artikkel at: «Ekstrem rasisme mot hvit kvinne får ingen oppmerksomhet». Sammen med det som er sitert ovenfor, er det klart at Storhaug og HRS har servert en løgn. En ganske grov løgn.

Men det er ikke nok. For Storhaug har illustrert artikkelen med et bilde som viser at overfallet har vært svært alvorlig og brutalt. Samme type bilder er også brukt i de ulike mediene som har omtalt saken.

Storhaug skriver videre: «Man skulle tro en slik grov voldssak fanget politiets interesse, men den gang ei. Politiet har ikke villet avhøre Hurst fordi hun ikke kan identifisere gjerningsmennene. De vil derfor «ikke kaste bort tiden hennes», ei heller sin egen tid, har de fortalt Hurst.» Sier Hurst. Og det er Storhaugs eneste kilde. For Storhaug har ikke vært i kontakt med politiet i den aktuelle engelske byen. Og til hvem forteller Hurst at politiet ikke gjør noe med saken hennes? Jo, det er ingen ringere enn Tommy Robinson – en ganske kjent britisk høyreekstremist, tidligere talsperson i English Defence League, aktivist i britiske Pegida og Rebel Media. Intervjuet han gjør med Hurst ligger på YouTube og er Storhaugs kilde. Åpenbart også eneste kilde. Ingen ting tyder på at Robinson heller har kontaktet politiet, selv om han sier han skal gjøre det. Er dette seriøs journalistikk eller rapportering om en alvorlig hendelse? Selvsagt ikke.

LES OGSÅ om Hege Storhaugs bok: Men verst av alt er ensidigheten

Lyver om politiet
Igjen, uten å kontakte politiet, slår Storhaug fast at det lokale politiet «ljuger» i lokalpressen «og sier de har vært i jevn kontakt med Hurst og gjør alt de kan for å oppklare saken», alt ifølge Hurst. «Hun forteller også at politiet avviser at angrepet på henne kan kalles rasistisk», men det er nettopp det de kaller det når de uttaler seg til både lokal- og riksmedier.

Det kan godt være riktig at saken først ble offentlig kjent da Hurst la ut bilder av sine skader på Facebook, men da fulgte vitterlig mediene opp saken – med oppfordringer fra politiet til mulige vitner om å ta kontakt med dem. Og kanskje kan politiet klandres for ikke å ha gjort mer – i hvilke saker kan man ikke si det? – men dette vet vi altså ikke noe om fordi vi ikke har politiets forklaring.

Derfor er det grovt inntil det groteske når Storhaug likevel påstår rett ut, det er ikke en gang en antydning eller insinuasjon, at det foreligger sendrektighet og uvilje mot å etterforske saken og at dette skyldes at politisjefen i distriktet, Batley, er av «muslimsk avstamming». For han heter Mohammed Rauf. Angivelig er også en annen sentral person i lokalpolitiet av «muslimsk avstamming». «Er det derfor saken ikke prioriteres? Man beskytter «sine egne» og gir blaffen i briter?», slår Storhaug fast, men later som om hun bare stiller spørsmål.

LES OGSÅ: Vis meg dine venner, og jeg skal si deg hvem du er

«Avstamming»
Dermed har Storhaug levert en artikkel med et klart rasistisk innhold. På intet grunnlag – annet enn en YouTube-video laget av en notorisk høyreekstremist – serverer Storhaug både løgner og rasistiske anklager om rasisme mot politiet i Batley.

Og dette er klassisk rasisme. For anklagene serveres mot politisjefen på grunn av hans «avstamming», altså ikke på grunn av hans mulige kulturelle-religiøse tilhørighet (uten at det hadde vært noe mindre rasistisk). I tillegg er en premiss at politiet beskytter overfallsmennene på bakgrunn av deres etniske tilhørighet som antatte asiater eller pakistanere.

Gang på gang serverer Storhaug polariserende, stigmatiserende og rasistiske ytringer i bok- eller artikkel-form. Hun og HRS mottar betydelige offentlige midler for å bidra til informasjon som kan bedre integreringen her i landet! I realiteten sprer hun og HRS rasistiske innlegg. Man skulle tro at med hennes stigmatiserende utspill om å «dokumentere» løgnen om islamisering av Norge, var det nok. Det var det ikke. HRS fikk penger også for 2018. Om denne siste artikkelen, med sitt eksplisitt rasistiske innhold, er det verste eksemplet er ikke godt å si. Men HRS’ kommentar-felt er enda drøyere. Og vi har grunn til å tro at en del av det offentlige tilskuddet går til å drifte HRS’ nettplattform. Som altså har blitt arena for rasistiske ytringer både på redaksjonell plass og i kommentarfeltet. Det er mildt sagt drøyt at denne typen spredning av løgn og rasisme skal motta offentlig støtte.

Kulturministeren innkalte i vår Islamsk Råd Norge på teppet for å få en forklaring på deres politikk og virksomhet. Svarene var ikke tilfredsstillende – og IRN tapte det offentlige tilskuddet. Det er på tide at regjeringen gjør det samme med HRS.

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned

38 kommentarer på Rasistiske løgner fra Hege Storhaug

 1. AvatarAnsgar Røkke // 2017-12-13 kl 08:59 //

  Lars «dynamitt» Gule på ferde igjen ja…jaujau….er det virkelig noen som overholdet tar denne mannen seriøst lengre?

  • AvatarFrank Andreassen // 2017-12-13 kl 09:11 //

   JA vi er mange som tar Gule seriøst. Kunne du ikke heller kommentere Storhaugs åpenbare rasisme?

   • Alt fokuset på selve rasismen gjør det til et redskap. Man er bedre enn andre selv, da.

   • AvatarGregers21 // 2017-12-13 kl 12:02 //

    Må du først bevise at hun er rasist da. Kan bli vanskelig da hun har mange artikler om hvordan innvandrerkvinner fanget i Islam har det… Hvorfor skulle hun bry seg om de hvis hun var rasist ?

    • AvatarLars Gule // 2017-12-14 kl 20:46 //

     Hvorfor tror du rasister må være konsekvente? Til og med Hitler gjorde unntak for jøder som han likte og holdt sin hånd over.

     Dessuten, jeg mener ikke at Storhaug er rasist i konsekvent og ideologisk forstand. Derimot mener jeg at Storhaug kommer med en rasistiske ytringer, som kan sprike i mange retninger.

     Lars Gule

     • AvatarGregers21 // 2017-12-22 kl 21:20 //

      Jeg tror heller ikke Storhaug er ei rasist. Jeg tror hun virkelig bryr seg om hvordan kvinner som lider under æreskultur osv har det. Av og til så går det litt raskt i svingene for hun. Jeg mistenker av og til at hun har litt problemer med engelsk ? For noen av oversettelsene hennes er gale.

     • AvatarØyvind Havn // 2018-09-04 kl 15:48 //

      Kan du nevne noen eksempler på hva du mener er rasistiske ytringer fra Hege?

      Inneholder overtroen som ble oppfunnet av Muhammed ytringer som kan kalles rasistiske?

 2. AvatarHans Hansen // 2017-12-13 kl 10:46 //

  Å kalle sannhetsord for rasistiske løgner er nytale.

 3. AvatarRichard Krogstad // 2017-12-13 kl 10:54 //

  Ta dere ei bolle!
  Tommy Robinsen er ikke ekstremist eller rasist. Han var såvidt innom EDL, men sluttet på dagen da han ikke fikk ha med noen gamle kamerater på møte – fordi de var fargede. Det eneste ekstreme med TR er at han fortsatt bor i Luton som han vokste opp i. Det krever mye baller når over halvparten av innbyggerne – og politiet ønsker å drepe han. Politiet følger etter 24/7 i håp om å få noe på ham slik at de kan få han drept i fengsel. Det tar de seg råd til, men å forfølge de 23.000 jihadistene de har på liste i England kan de ikke gjøre. Han hadde testet panicbutton for å ha hjemme ved et uhell. Det tok 45 minutter før politiet kom…

  • AvatarJoakim Moellersen // 2017-12-13 kl 15:23 //

   Tommy Robinson var leder i EDL og har utøvd vold under en EDL-marsj som han også er dømt for.

   • AvatarGregers21 // 2017-12-15 kl 00:27 //

    Er mulig det stemmer det. I dette tilfellet var han jo intervjuer. Og jeg synes at han opptrer saklig og greit under intervjuet med dette offeret. Så kilden her er jo egentlig ikke Tommy Robinson, men offeret for vold. (Med mindre denne personen føler at intervjuet/videoklippet gir ett feilaktig bilde av hva hun har sagt/hva hun mener). Skyter dere ikke budbringeren her ?

    • AvatarJoakim Moellersen // 2017-12-15 kl 12:50 //

     Kilden på at saken ikke er omtalt i britisk presse er Tommy Robinson. Det er jo en smule ironisk at han i intervjuet sitter og leser opp fra en avis som ifølge ham selv omtaler saken.

 4. Avatarbørre arnold // 2017-12-13 kl 11:03 //

  Mulig saken ble mere omtalt i britiske medier enn hva Hege Storhaug skrev, allikevel kan det være vanskelig å få verifisert saker fra utlandet og er dette bevisst fra Hege Storhaug?. Fokuset burde først og fremst være på om historien er sann. Man kan ikke underslå at det er betydelig rasisme mot hvite jenter i England noe alle grooming sakene tyder på. Og blir det rasisme å hevde at de heller ikke er omtalt nok i media ?

  • AvatarJoakim Moellersen // 2017-12-13 kl 15:21 //

   Jeg regner med at Hege Stohaug kan google.

   • Avatarthomask77 // 2017-12-13 kl 16:15 //

    Regner med du kan Google? Hendelesen fant sted 31. oktober. Eldste artikkelen jeg finner i britiske media er fra 29. november. Du ser det er en åpning her for å si «fikk ingen oppmerksomhet i media» ?

    • AvatarJoakim Moellersen // 2017-12-14 kl 19:01 //

     Fikk masse oppmerksomhet i media før den volds- og svindeldømte Tommy Robinson fortalte i sin video at saken ikke hadde fått oppmerksomhet i media, samtidig som han bladde opp i ei lokalavis hvor saken, ifølge ham selv, var omtalt. Det var videoen Storhaug hadde som eneste kilde. Den motsier seg selv, men den motsier også Hege Storhaugs artikkel. Jeg hadde ikke forventa så mye mer av Robinson, og jeg hadde strengt tatt ikke forventa så mye mer av Hege Storhaug, men det er åpenbart en del folk ikke har skjønt at hun lever av å lure dem.

     At du ønsker å endre Storhaugs tekst fra nåtid til fortid for å sette henne i et bedre lys er jo kreativt, men lite relevant. Rart med det at leserne hennes synes det er greit å få en såpass åpenbar løgn slengt i ansiktet.

     • AvatarGregers21 // 2017-12-17 kl 05:53 //

      du tror du har ett poeng ang Tommy Robinson ang «å lese opp fra lokalavisa» ser jeg, siden du nevner det flere steder, men det er ikke det Tommy Robinson selv sier i videon. (ligger på youtube, prøvde å legge det ut her men dere slettet det). Poenget både til Tommy Robinson og thomask77 var at det tok en måned å rapportere. Storhaug har nok vært litt for rask i svingene, men hvorfor skal det ta så lang tid uansett å rapportere om en så stygg sak ?

   • AvatarRune Hansen // 2017-12-14 kl 14:57 //

    Rasisme er nedrige greier. Interessant at grooming sakene fra England blir nevnt her. Hvorfor snakker du ikke om det Møllersen? Det burde du kjøre en artikkelserie om. Her snakker vi om organisert misbruk av små barn, med politi og lokale myndigheters viten. Det er rasisme på sitt aller verste. Skriv om det Møllersen! Få med deg Gule og.

 5. AvatarJallaman // 2017-12-13 kl 11:53 //

  «Rasisme»…
  Favorittordet til Lars Gule?
  Har gått helt inflasjon i dette begrepet. Hver gang noen forsøker å vinne en debatt basert på følelser fremfor fakta, hentes begrepet frem.

 6. AvatarGregers21 // 2017-12-13 kl 13:12 //

  Nei har du sett, folk som tilbakeviser Lars Gule sine påstander får kommentarene sine slettet. For en bombe.

  • AvatarJoakim Moellersen // 2017-12-13 kl 15:24 //

   ((Hold deg til reglene for dette kommentarfeltet. De er enkle. Så blir ikke kommentarene dine slettet.))

 7. AvatarGregers21 // 2017-12-13 kl 14:31 //

  Lars Gule (og mange andre) har litt å lære om rasisme.
  Eksempel på rasisme/hat:
  – Oslo 22. juli 2017: Demonstrantene ropte antisemittiske slagord som refererer til nedslakting av jøder. «Under en demonstrasjon i protest mot det arrangørene anser som israelsk aggresjon mot Al-Aqsamoskeen lørdag ble det ropt slagord på arabisk med klare antisemttiske koblinger.

  «Khaybar, Khaybar, ya yahoud», Khaybar, Khaybar, dere jøder, ropes det høyt og tydelig mens arrangørene marsjerer opp på vei fra Karl Johan til den israelske ambassaden i Parkveien, like ved slottsparken.

  Khaybar på 600-tallet var en oase befolket av jøder. I et slag i 625 ble de bekjempet av profeten Mohammads hær, ifølge islamsk tradisjon. 93 jøder skal ha blitt drept under slaget og etter seieren ble jødene tvunget til å skrive under en avtale på betingelse av at de betalte skatter og underkastet seg muslimene. Slagordet brukes i dag hyppig, særlig av islamister.»

  • Og eg vil tilrå at du les denne: http://www.salongen.no/?p=5741. Her er eit par utdrag:

   «Jeg skal ikke synke ned i det anekdotiske, men vi lever, slik jeg ser det, i et samfunn hvor rasisme både i form av utsagn og handlinger er tydelig tilstedeværende, men der ingen vil innrømme at de er rasister, eller «rase-hatere» som det het en gang. Tvert imot er selv det å antyde at noe er rasistisk, blitt en ren fornærmelse – tro meg, dette har jeg nemlig forsøkt: Si til noen at det de nettopp har sagt, var rasistisk, og du har fått en forurettet fiende som opplever at han eller hun er blitt krenket på det groveste. Det er ekstremt vanskelig å bekjempe slike ytringer fordi det å påpeke at noe er rasistisk, vekker kraftig motstand og blir tatt høyst personlig. Den rasistiske ytringen derimot, blir ikke tatt alvorlig: «Det er ikke så farlig», «ikke vondt ment», mens den som tar det opp, er «uhøflig» og «overdriver», er «overfølsom». Det underliggende problemet er at begrepet «rasisme» nesten ikke kan brukes i Norge, fordi nordmenn oppfatter seg som ikke-rasister.»

   «Målet i det følgende er ikke å gi en definisjon som kan dekke alle former for rasisme og utelukke alt annet.5 En slik definisjon finnes neppe, men det vesentlige for meg er at rasismen vil enhetliggjøre befolkningsgrupper, redusere dem til bestemte vesensmessige eller essensielle egenskaper av kulturell eller biologisk art, slik at de implisitt eller eksplisitt blir forstått som mindreverdige, farlige og/eller «problematiske» på måter som framstår som (bortimot) uforanderlige.»

  • AvatarLars Gule // 2017-12-13 kl 18:44 //

   Det slagordet mange islamister bruker i demonstrasjoner mot Israel, er jeg imot – og har kritisert. MEN … det henviser altså til et slag, ikke noen massakre. Det er et uttrykk for frustrasjon og henvisning til en forgangen tid da muslimer var i stand til å bekjempe og nedkjempe en fiende. Det klarer de ikke i dag.

   Likevel er slagordet uttrykk for en type antisemittisme jeg finner forkastelig – og som jeg har skrevet om her: http://religioner.no/jodehat-og-islam/

   Ellers er rasisme et interessant begrep, men ulike nyanser i forskjellige sammenhenger. Men enkelt sagt, og ganske vidt forstått, handler rasisme om at noens menneskeverd krenkes og/eller rettigheter innskrenkes på bakgrunn av nasjonal, etnisk (rasemessig) og/eller kulturell (inkludert religiøs) bakgrunn.

   Når Storhaug (med flere) stigmatiserer en person ved å hevde at vedkommende ikke gjør jobben sin på grunn av hans/hennes avstamming, er dette å krenke menneskeverdet til vedkommende – på nettopp på grunn av nasjonal, etnisk og/eller kulturell-religiøs bakgrunn.

   Jeg har mine ord i behold når jeg kaller noe for rasistisk. Det er ikke et ord jeg bruker i utide, selv om en del rørebøtter – helt uten dokumentasjon – påstår det.

   Lars Gule

   • Jeg synes ikke Lars Gule har sine ord i behold på noe vis. Jeg er helt uenig i at Hege Storhaug er ensidig rasistisk. Hun har vært urettmessig anklaget for dette i mange år, faktisk fra «min side».

    Vi er mange som har mistet tilliten til venstresiden, som har utviklet seg til å bli de mest rasistiske.

    Det er intet annet enn rasisme å stemple en gruppe ut fra etnisitet, og bestemme at de dermed må «tilhøre» den religionen svært mange av dem har flyktet fra.

    «Min side» forfølger og trakasserer de mange som står opp mot den påtvungne religionen, selv mørkhudede er rasister ifølge «min side». «Min side» har markert seg verden over ved å overlate våre verdier – sekularitet, likeverd, likestilling, motstand mot kjønnsdiskriminering – til høyresiden. Det er trist som bare det.

    Jeg mener at venstresiden har mistet gangsynet fullstendig, og at Lars Gule er en sentral eksponent for våset. For å bruke en terminologi han er eksponent for:
    Gule fremstår som den mest sentrale rørebøtten, som er villig til å omskrive virkeligheten så selv hans eventuelle tilhengere må se at noe er fundamentalt feil.

    Som i dette:
    «Det slagordet mange islamister bruker i demonstrasjoner mot Israel, er jeg imot – og har kritisert. MEN … det henviser altså til et slag, ikke noen massakre. Det er et uttrykk for frustrasjon og henvisning til en forgangen tid da muslimer var i stand til å bekjempe og nedkjempe en fiende. Det klarer de ikke i dag.»

    Hvorfor flykter Europas jøder, Lars Gule? Har ikke jødiske barn og foreldre venner her? Vil alle plutselig flytte (ut av Groruddalen, Rinkeby og lignende) – bare fordi de plutselig fikk den ideen?
    Jada, for å komme dine forventede avsporinger i forkjøpet: det var ikke så mange jøder i Groruddalen før heller. Du skjønner sikkert hva jeg mener allikevel, siden du stempler alle opponenter som idioter, rasshøl og drittsekker, og dermed antakelig plasserer deg selv på den motsatt, opphøyde siden …

    • AvatarLars Gule // 2017-12-14 kl 01:47 //

     At Kristin B. Bruun ikke er riktig vel bevart, har jeg skjønt lenge. At hun så velger å stille dette til skue med et uforståelig rørete innlegg, er hennes problem. Men at hun lyver om hva jeg kaller meningsmotstandere, det er ikke holdbart.

     Nei, jeg stempler ikke «alle opponenter som idioter, rasshøl og drittsekker». Jeg karakteriserer noen ytterst få særlig moralsk nedrige personer som kynisk og bevisst sprer rasisme, hat og hets, som Thomas Knarvik, som drittsekker. Og de få personene som ønsker at mine venner skal dø av kreft, har jeg ingen problemer med å stemple som rasshøl. Men dette er faktisk ikke «alle» mine meningsmotstandere. De er et beskjedent knipper personer blant de tusenvis av meningsmotstandere jeg har. (Jo, det er sant, bare sjekk på Faceook – de er tusenvis, med egne Facbook-sider dedikert mot meg). Så her er det slik at Bruun lyver, og lyver så der renner. Hun gjør seg altså til en moralsk nedrig person, dog ikke så nedrig at jeg vil kalle henne drittsekk eller rasshøl, bare simpel eller sjofel. Om hun da ikke insisterer.

     Idiot er derimot en karakteristikk jeg er litt mer rundhåndet med. Den passer da også dessverre så alt for godt på alt for mange – også Bruun. For dem som synes dette er for drøyt og neppe kan stemme, les hennes usammenhengende rør ovenfor en gang til.

     Lars Gule

     • Takk, du smigrer, Lars Gule. At du tyr til den eldste hersketeknikken i boken for å stilne en brysom kvinne, er særdeles smigrende.
      Tør jeg minne deg på at du blokkerte meg for et år siden – for alt ANNET enn min mentale uhelse? 😀

      Du vil sikkert redegjøre for hvordan du i løpet av et år UTEN kontakt med meg, har «oppdaget» at du jeg ikke er mentalt frisk. Den gang var det min dobbeltmoral som forarget deg. Seriøst, Gule, hva ventet du deg, liksom? Jeg er katolikk, og det er vi som FORVALTER dobbeltmoral!
      Jeg trodde du var ekspert på området, men skjønner at ekspertisen din er rettet mot karakteristikker av dine opponenter.

      Så, nå har vi snakket nok om deg og meg, Gule. Skal vi vende tilbake til saken? Med fare for å kjede en sikkert intellektuell kapasitet som Gule, gjentar jeg meg selv – for debattens skyld:

      «Som i dette:
      «Det slagordet mange islamister bruker i demonstrasjoner mot Israel, er jeg imot – og har kritisert. MEN … det henviser altså til et slag, ikke noen massakre. Det er et uttrykk for frustrasjon og henvisning til en forgangen tid da muslimer var i stand til å bekjempe og nedkjempe en fiende. Det klarer de ikke i dag.»

      Hvorfor flykter Europas jøder, Lars Gule? Har ikke jødiske barn og foreldre venner her? Vil alle plutselig flytte (ut av Groruddalen, Rinkeby og lignende) – bare fordi de plutselig fikk den ideen?»

      https://uploads.disquscdn.com/images/affaa8892633235d88474b284878fe3c58f409814d82cad5fc9c87002ceaa990.png

     • Stakkars Lars, selv på Radikal Portal er det knapt støtte å hente for hans hatytringer….

     • AvatarØyvind Havn // 2017-12-27 kl 01:28 //

      Det var ikke usammenhengende og rør, men lett forståelig. Kanskje du skal lære deg definisjonen på idiot, før du deler ut flere ukyndige feildiagnoser.

     • AvatarØyvind Havn // 2018-07-31 kl 00:31 //

      Jeg prøver igjen, siden du unngikk å svare forrige gang du fikk dette spørsmålet.

      «Men
      enkelt sagt, og ganske vidt forstått, handler rasisme om at noens
      menneskeverd krenkes og/eller rettigheter innskrenkes på bakgrunn av
      nasjonal, etnisk (rasemessig) og/eller kulturell (inkludert religiøs)
      bakgrunn.»

      Kan vi omtale Muslimer, Islam, Allah og oppfinneren, på
      nøyaktig samme måte som Koranen/Islam omtaler alle ikkemuslimer og
      kvinner?

      Eller har du

      en dobbel standard?

   • AvatarØyvind Havn // 2017-12-27 kl 01:20 //

    «Men enkelt sagt, og ganske vidt forstått, handler rasisme om at noens menneskeverd krenkes og/eller rettigheter innskrenkes på bakgrunn av nasjonal, etnisk (rasemessig) og/eller kulturell (inkludert religiøs) bakgrunn.»

    Kan vi omtale Muslimer, Islam, Allah og oppfinneren, på nøyaktig samme måte som Koranen/Islam omtaler alle ikkemuslimer og kvinner?
    Eller er det en dobbel standard?

 8. AvatarAnanasDaniel // 2017-12-13 kl 20:16 //

  Du er en syk syk mann, Lars.
  Hva i alle dager har skjedd med deg som gjør at du vil Norge så forjævlig vondt.
  Gå dypt i deg selv, og tenk på alt forfedrene dine har gjort for å unngå akkurat de som skjer nå.

  Du er en regelrett skam for alle som han komt før deg.

 9. AvatarØyvind Havn // 2017-12-27 kl 01:10 //

  «Tommy Robinson – en ganske kjent britisk høyreekstremist»

  Går ut fra at dette var en skriveleif, siden Tommy er en antihøyreekstremist. Som bla aktivt jobber mot den desidert største høyrekstreme, rasistiske, antisemittiske, nazihyllende og kvinnefiendtlige gruppen i Europa og vesten i våre dager.

  For de som følger med litt bør det være nok å nevne at Yousuf Quaradawi er såkalt åndelig overhode for 87000 Muslimer i Norge og millioner i Europa, Samtidig som han er formann for Den Internasjonale Union av Muslimske Lærde, med ca 90000 Lærde som medlemmer. I antall knuser de nynazister og andre rasister, Robinson er ikke noen av delene.

 10. AvatarBjarney Svandís Grímsdóttir // 2018-06-16 kl 01:38 //

  Hun Hege Stor haug har ALDRI i dem innst ikke lenge brid sem så meget om fakta. Og de er bra at kunne set skjylden på andrei når du er tatt for fakta feil som hun gjor her

  https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2017/07/06/195315504/hege-storhaug-tatt-i-faktafeil-rett-og-slett-en-gate

  så finnest den » fantastiske» facebook side som er som jeg ser det FARLIG https://www.facebook.com/groups/877654362347129/about/ (Hege Storhaugs Tilhengere) Og der deler dem fake news som de kommer ikke ny dag og der er masse fakta feil.

  dette er en av dem som var deilt der inne https://twitter.com/toryfibs/status/1002301556581126145?lang=en Og du trenger ikke at google meget til at se at dette er fake news..bara skriv Muslims rioting in UK Birmingham during Ramadan og da kommer kun opp linker om at detter er FAKE news

Kommentarfeltet er lukket.