Frp-politikere og høyreekstremister finner sammen i hetsgruppe

Foto: Fremskrittspartiet

Frps nestleder, Per Sandberg, og flere andre profilerte Frp-politikere er med i en hetsgruppe på Facebook hvor også flere profilerte høyreekstremister har tilhold.

Nyhet
Om Nyhet (774 artikler)
Har du noen tips eller tilbakemelding å gi oss om denne nyheten, mail oss på rp@marx,su.

Av Christian Boger og Kristian Jørgensen

Nylig kunne Radikal Portal avsløre at det i den lukkede Facebook-gruppa «Frp Venneside» har foregått en stygg hets mot AUF etter terrorangrepene på Utøya. I dag kan vi avsløre at en rekke fremtredende Frp-politikere står som medlemmer av denne gruppa, uten å ha tatt til motmæle mot den stygge hetsen den siste tiden.

sandberg-vennegruppe

Sandberg, Njåstad og Ørsal Johansen
Medlemsoversikten for gruppa viser at flere sentrale Frp-politikere er medlem av gruppen. Den mest profilerte av disse er nestleder Per Sandberg, men han er ikke alene som profilert Frp-medlem i gruppen. Ellers deltar stortingskollegene Helge Andre Njåstad og Morten Ørsal Johansen.

njåstad-vennegruppe

Også en rekke sentrale rådgivere i partiet og ansatte i partiorganisasjonen har funnet sin tilhørighet her. Radikal Portal har kryssjekket medlemslista i gruppa opp mot oversikten over lokallag som finnes på Frps hjemmesider.

Resultatet fra søket viser at rundt 10 prosent av gruppas medlemmer har tillitsverv i partiet per i dag. Her finner man politisk rådgiver og tidligere FpU-leder, Chim Andreas Kjølner, og politisk rådgiver i barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet, Ronny Røste. Tidligere stortingsrepresentant Torgeir Trældal står også på gruppas medlemsliste.

ørsal johansen-vennnegruppe

Partiets «grunnfjell» er også svært godt representer på medlemslista. Undersøkelser Radikal Portal har gjort viser at svært mange ledere og nestledere i partiets lokallag er medlemmer i gruppa. Medlemmer er også fylkeslederne Johan Aas (Hedmark), Morgan Langfeldt (Buskerud) og Kristian P. Wilsgård (Troms)

LES OGSÅ: Grov hets fra Frp-tilhengere: — Massedrapene på Utøya var jakttrening

Samrøre med høyreekstremister
Men ikke bare Frp-politikere deltar. Det gjør også flere profilerte høyreekstremister, som tydeligvis har få problemer med å støtte en gruppa og dens politiske ståsted.

alte-vennegruppe

Blant de mest profilerte blant disse finner vi tidligere leder av Norwegian Defence League (NDL), Ronny Alte, tidligere ordførerkandidat for Demokratene i Kristiansund, Håvard Krane, og sørlendingen Dan Eivind Lid, som i fjor plasserte et grisehode foran en moské i Kristiansand. I tillegg finnes det på medlemslista flere personer som, etter det Radikal Portal kjenner til, er sentrale støttespillere i NDL og Stopp Islamiseringen av Norge (SIAN).

Lid-vennegruppe

Støttegruppa reagerer sterkt
Den nasjonale støttegruppa for de etterlatte etter terroren 22. juli reagerer sterkt på avsløringene i saken.

— Vi tar sterk avstand fra holdninger som støtter tankegodset som drepte til sammen 69 mennesker på Utøya og åtte i Regjerings-kvartalet sommeren 2011, sier leder Trond Henry Blattmann til Radikal Portal.

Han understreker at mange av uttalelsene som sto å lese i Facebook-gruppa «Frp Vennnegruppe» oppfattes som støtende av medlemmene hans.

— En rekke av uttalelsene i denne Facebook-gruppa er totalt uakseptable og veldig sårende for de etterlatte, pårørende og overlevende etter 22. juli.

LES OGSÅ: Vern om «den stille stemmen i midten»

Bekymret for at ytringene får stå
Blattmann er svært bekymret for at ingen har tatt til motmæle mot de ekstreme ytringene og fått dem fjernet fra Facebook-gruppa.

— Det er meget skuffende og bekymringsfullt av ingen av medlemmene i denne gruppa har reagert på disse uttalelsene, og sørget for å få dem fjernet, understreker han.

Etter det Radikal Portal kjenner til, har det vært en viss intern kritikk på gruppa rundt noen av uttalelsene, men denne kritikken har ikke vært rettet mot de mest ekstreme uttalelsene.

Visste ikke om innmeldingen
Radikal Portal tok i forkant av publisering kontakt med Fremskrittspartiet sentralt for å få en kommentar til saken, men uten å få noe svar. Senere har Radikal Portal mottatt en mail fra Per Sandberg. Der sier han at han ikke visste han var med i gruppa:

— Registrerer at dere kobler meg til en Facebook-side kalt FrP venneside. Denne siden har ikke har noe som helst med FrP å gjøre, og mange er innmeldt uten kjennskap. Jeg har kvalitetssjekket for å komme meg unna slike «ukjente innmeldinger». Denne siden oppdaget jeg i forrige uke og er selvfølgelig ute.

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned

51 kommentarer på Frp-politikere og høyreekstremister finner sammen i hetsgruppe

 1. AvatarØivind Bergh // 2015-03-04 kl 10:37 //

  Det er prisverdig at Radikal Portal tar støyten med å få dette fram i lyset. FrPs høyrefløy lefler med krefter som ingen demokratiske regjeringspartier bør ta i med ildtang. Så lenge FrP er et norsk regjeringsparti, og et viktig parti i det norske demokratiet, er dette et stort problem for oss alle. Per Sandberg, og enkelte andre fremstående stortingsrepresentanter, særlig Leirstein og Tybring-Gjedde er verstinger, men det finnes flere.

  • FrP bør ikke ha retten til å eksistere på solid, humanitært grunnlag i dette landet. Partiet er rett og slett synonymt med ekstreme høyreekstremister / og nynazister. isåfall er jeg ganske sikker på hvor mange av disse profilerte samt ikke profilerte karabelene henter sin inspirasjon fra: gjerningsmannen fra 22.juli som de forguder av alt…

   • For noen totalt urimelige og usmakelige utsagn.

   • AvatarDaniel Hesby Mathé // 2015-03-04 kl 18:26 //

    Jeg er ikke en FrP-tilhenger, langt derifra, men alle (grupper og individer) skal ha retten til å ytre seg og å få sine ytringer utfordret av de som ikke er enige. Det er sånn man beveger seg videre som samfunn. Å fjerne noen fra samfunnsdebatten fordi man ikke er enige i deres syn hører ingensteds hjemme i Norge i 2015.

    • AvatarVladimir Bierk // 2015-03-04 kl 23:04 //

     Det er uenig med deg i. Samfunnet går ikke automatisk fremover fordi alle skal kunne spy ut hat og dritt. Det hører ikke hjemme i offentligheten. En må forvente folkeskikk av folk. Dessuten, når disse «nett-trollene» tar overhånd, som de spesielt har gjort på kommentarfeltene mange steder, så er det nesten ingen som orker å ta del i debattene. Og da mister jo debatten sin funksjon. Så en må forvente at voksne folk besinner seg. Og da er det utrolig viktig å sette foten ned. Å ha ulike meninger er noe annet enn å fremme hat, komme med konspirasjonsteorier og det å diskriminere enkelte folkegrupper.

     • AvatarDaniel Hesby Mathé // 2015-03-05 kl 00:07 //

      Nei, samfunnet går ikke fremover at folk for lov til å spy ut hat og dritt. Det var heller ikke det jeg skrev. Ytringsfrihet innebærer også at ens ytringer kan (og kanskje også skal) utfordres av de som er uenige.

      Forøvrig enig i at kommentarfelt ofte ender opp om en kloakk av hat og fordervelse, ofte uten at det skapes et rom for noen som helst gjensidig forståelse. Og da må man, som du skriver, sette foten ned og kreve et visst nivå av logisk sans, allmenn folkeskikk og forståelse. Om det faktisk kan oppnås er en annen sak… Men kommentarfelt er vel heller ikke de eneste arenaene vi kan legge premisser for samfunnets utvikling?

      Ellers synes jeg dette gamle ordtaket fra Syria er et godt utgangspunkt for (nett)debatter:
      «Never debate the ignorant in front of the uninformed: the crowd can’t tell who won the argument»

   • AvatarReflektert // 2015-03-04 kl 21:35 //

    Som humanist og humanitær, og ikke FRP’er tar jeg sterk avstand fra slik generalisering og stigmatisering. Chriss Are Farsund.

   • AvatarBob Firecastle // 2015-03-16 kl 15:16 //

    Udemokratiske,generaliserende og snevre folk som deg skremmer meg. Og påstanden din om at politikere på stortinget henter inspirasjon fra ABB er bare ondskapsfull og ufattelig stygg! Dette er lavmål på laveste plan…gå i skammekroken og bli der en god stund!

  • AvatarRobin Andresen // 2015-03-04 kl 22:39 //

   Du som gir tomler opp, til folk som kritiserer meg ved en feil. Og sender meg svar om at de beklager dette.
   Du velger altså ikke og lese det som står skrevet, men velger side i saken uavhengig av det som blir skrevet.
   Ergo du har ikke meninger som er basert på faktiske forhold, men mener ting basert på hva du føler i saken generelt. Ikke imponert.

   • AvatarØivind Bergh // 2015-03-04 kl 22:54 //

    og ellers har vi det bra?

    • AvatarRobin Andresen // 2015-03-04 kl 23:02 //

     Så du vedkjenner deg intet, og sitter godt på din høye hest. Ja da vet vi at du har det bra.
     Men jeg nøyer meg med og kunne stå inne for mine meninger, og ha det godt med meg selv. Samt tråkker jeg noen urettmessig på tærne, så ber jeg om unnskyldning.
     Mer en jeg kan si om deg da.

     • AvatarØivind Bergh // 2015-03-04 kl 23:58 //

      Jeg aner faktisk ikke hva du babler om, og ikke bryr jeg meg heller.
      Det er ingen grunn til å by seg om alt mulig som skvaldres.

     • AvatarRobin Andresen // 2015-03-05 kl 21:57 //

      Det tror jeg på. Du burde følge bedre med på hva du gjør, og huske at det har konsekvenser. Men visst du ikke gidder og følge med på hva du gjør, så vill nok dette skje igjenn.

     • AvatarØivind Bergh // 2015-03-05 kl 22:43 //

      Jeg skjønner fortsatt ikke bæret av hva du babler om, og siden du bare svarer kryptisk og uforståeldig velger jeg å ignorere deg. God natt.

     • AvatarØivind Bergh // 2015-03-06 kl 02:28 //

      Det er veldig fint hvis du slutter å skrive slike totalt meningsløse innlegg. Du vet, hvis du ikke gidder å følge med, og viser det så åpenlyst, går det bare ut over deg selv.

 2. AvatarSven Magne Anda // 2015-03-04 kl 12:42 //

  Frp sin høyrefløy sine utspill og omgang med ytterste høyre gjør det ikke lettere å få til et konstruktivt sannarbeid med en justisminister som føler det er viktigere å forholde seg til partiets høyrefløy enn avtaler inngått med Venstre og Krf.

  • Hva? Er Per Sandberg medlem i en gruppe som kaller ser FRPs venner? Det er jo høyst mistenkelig!

   Tenk at mange av på venstresiden til og med er medlem av Facebook, som Per Sandberg er medlem av også?! Har de meldt seg inn frivillig?

   Mange på venstresiden er altså medlemmer av Facebook som brukes av enkelte til å spre nazi-propaganda! Dette må jo gjøre de medskyldige i å spre nazi-propanganda!

 3. AvatarRonny Simonsen // 2015-03-04 kl 12:53 //

  Har dere tatt Gaffateip rundt hodet og over øynene? Leder at FB-gruppen «FrP Venneside» har flere ganger tatt avstand fra hetsingen og har stengt ute folk som har gått over streken. Men hvis «FrP Venneside» er en Høyreekstrem side med høyreekstreme, så er Radikal Portal en Venstreekstrem side med venstreekstremister. Hva er verst?

  • AvatarMrBlazeAxe // 2015-03-04 kl 13:24 //

   Jeg vet ikke hvilken tekst det er du har lest, men jeg finner ingen punkter i saken som omtaler FrP venneside som en høyreekstrem side. Det står der i mot at det er flere profilerte høyreekstreme i gruppen, noe som ikke er det samme som å påstå at gruppen er høyreekstrem av natur.

  • Hva gjør RP til en venstreekstremt nettside? Kan du sammenligne noen av de ekstreme ytringene fra Frps sympatisører med noen av ytringene fremstilt av oss på venstresiden ? (Med kildehenvisninger, dokumentasjon o.l) Hvorfor er det hovedsakelig disse høyreekstremistene som lirer av seg slikt oppgulp? Hva er deres agenda?

  • AvatarJonas Hartvig // 2015-03-04 kl 15:12 //

   Hallo i luken, Ronny Simonsen? Hvilken planet bor du på? Har du ikke fått med deg alle hendelsene som gang på gang bekrefter hvor Fremskrittspartiet står, politisk og kulturelt sett? Jaha? Nei, sa du?

   Jeg er i tvil om hvordan slike folk som deg kan overvinnes til å se lyset. 77 mennesker ble drept og hundrevis har blitt påført traumer som følge av en kaldblodig aksjon av din likesinnede kompis. Erkjenner eller benekter du dette? Eller rettere sagt, stikker du hodet i sanden for å unngå å se den harde virkeligheten?! Det må være lov å kalle en spade for en spade!
   Disse stakkars unge livsglade menneskene fikk frarøvet sitt dyrebare liv på en alt for grusom og brutalt måte. Hjemme sitter det igjen hundrevis av familiemedlemmer og knuste sjeler som har mistet sine mest elskede. Det minste du kan gjøre er å kondulere, vise følsomhet og forståelse for den forferdelige skjebnen disse måtte lide på grunn av Frps sinnsyke hat propoganda; fremstilt for å hjernevaske fortapte åndssvake sjeler som velger å begå slike handlinger.

   Det du driver med er ansvarsfraskrivelse. Hvorfor i all verden skal det være så forferdelig å peke på elefanten i rommet? Det blir flere og flere høyreekstreme på bakgrunn av all den indoktrineringen av hat propoganda som finnes i dette landet. Nylig ble flere høyreekstremister med sympatiser for FRP arrestert med masse våpen for planlegging av terrorangrep mot sivilie mål.
   http://www.nrk.no/norge/pst-aksjonerte-mot-hoyreekstremt-miljo-1.12096212

   Hva skal vi si til dette?! Kan du forklare oss? Jeg forstår seriøst ikke hvordan sånne som deg tenker! Ord kan ikke beskrive den enorme bekymringen for fremtiden mange føler som følge av disse karabelene på ytterste høyre. Det minste du kan gjøre er å utrede dine bemerkelsesverdige fremtidshåp i stedet for å komme med nedlatende personangrep.

   La meg fortelle deg noe, kompis: Den blåøyet-idealistiske overvurdering av menneskene er farlig. Livsfarlig!

  • AvatarHenrik Elseth // 2015-03-04 kl 15:26 //

   Den som sier andre er dumme, de er dumme de. Tidlig ferdig i barnehagen idag? 😉

  • Er det slikt Frp-ere forsvarer seg med «argumenter» ? 🙂

 4. AvatarIvar Staurseth // 2015-03-04 kl 13:04 //

  Her er det vel sannsynlig at det skyldes den idiotiske fb-funksjonen som gjør at man kan melde folk inn i grupper mot deres vilje? Det fører ofte til at ekstreme grupper (venstreekstreme, islamistiske, høyreekstreme) legger til folk i et mer moderat omland – eller at «fiender» legger folk til i grupper som står langt fra dem. Eller det kan selvsagt skyldes at disse FrP-erne en gang ukritisk meldte seg inn i gruppene, og har forblitt medlem, selv om det har utviklet seg til en rasistisk smørje. Jeg var lenge – for moro skyld – medlem av den besynderlige gruppen «Vi som bryr oss om avisa Klassekampen». Da jeg til slutt gikk ut hadde den (uten at jeg visste det) forlengst blitt en antisemittisk smørje med bl.a. jødekonspirasjoner. (Andre jeg kjenner, som overvåker ekstreme miljøer, er til og med medlem med stikk motsatt hensikt enn hva som er intensjonen til gruppen).

  Jeg er ikke FrP-er og aner ikke hvorfor Sandberg er medlem. En mulighet er selvsagt at disse menneskene med sympati, viten og vilje har meldt seg inn på grunn av AUF-hets, men det kan man ikke bare anta på grunn av et medlemskap.

  Er også litt interessert i hvor grundig RP har kontaktet FrP. Har dere ringt og gjort deres ytterste for å få kontakt, og mulig tilsvar, fra de navngitte menneskene, eller bare sendt en e-post til FrP sentralt? Hvor lang tid gikk det fra e-posten ble sendt til dere kjørte saken med at «Partiet har ikke besvart våre henvendelser.»? To dager, én dag, én time? Gjorde dere noe i mellomtiden for å nå disse personene på andre måter?

  • AvatarMrBlazeAxe // 2015-03-04 kl 13:11 //

   Det er ikke mulig å melde folk inn i private grupper uten deres samtykke, når gruppen er lukket må du akseptere invitasjonen.

   • Men forventer du at en som er medlem av gruppen skal følge med på hva som blir skrevet i gruppen til enhver tid? De enkelte medlemmer kan vel ikke holdes ansvarlige for andres ytringer? Dette er tynn suppe.

    • AvatarMrBlazeAxe // 2015-03-04 kl 16:33 //

     Hvis du aksepterer en invitasjon til en gruppe så har du et ansvar til å følge med, det står i Facebook sine rettningslinjer at man da har inngått en avtale på lik linje med at du melder deg inn i en organisasjon. Denne avtalen brytes når man melder seg ut av gruppen. Når det kommer til ansvar i seg selv, det eneste «kravet» man egentlig kan stille de som er nevnt er at de kommer med en uttalelse der de fordømmer denne typen hets. Og hvis FrP hadde gitt et tilsvar til Radikal Portal så er jeg sikker på at ytringer som at Utøya var jakttrening garantert ville blitt fordømt. Er du med i en gruppe så støtter du det som skjer der med mindre du sier noe annet i ettertid.

     • Hvorfor skal man i det hele tatt svare en useriøs blogg som uansett bare er ute etter å sverte Frp?

     • – Hva betegner du som «useriøst»?
      – Hvem fremstår som «useriøse» ? Og hvorfor?
      – Hvor er kildene som bekrefter dine absurde påstander? Hvor er argumentene dine?
      – Hvorfor ønsker noen å bruke tid på å «sverte Frp»? Det klarer de vel fint på egenhånd.

     • Jeg trengte kun å lese denne artikkelen for å skjønne at bloggen er totalt useriøs. Hvorfor noen ønsker å bruke tid på å sverte Frp, får du nesten spørre noen andre om.

     • Og der ble kommentaren min om at denne bloggen er useriøs slettet. Virkelig seriøs denne nettsiden her!

     • AvatarMrBlazeAxe // 2015-03-04 kl 16:57 //

      Du er klar over at du framstår som veldig useriøs med denne kommentaren?
      Det er tydelig at du ikke har flere gode argumenter å komme og må ty til å sverte en nyhetsside som har rapportert godt på en relevant sak.

     • kan du henvise til nøyaktig hvor i FB sine rettningslinjer det faktisk står at en må følge med på alt innhold i en hver gruppe og at en hver er ansvarlig for det innhold som publiseres av andre? Venter i spenning

  • AvatarHenrik Elseth // 2015-03-04 kl 15:27 //

   Nå bommer du hele skiva her..

 5. AvatarHenrik Elseth // 2015-03-04 kl 15:24 //

  Næmen! Du sa du skulle bli mer synlig og jeg trodde ikke at det gikk an, men du klarte det du Per!

 6. AvatarKjell Marcussen // 2015-03-04 kl 20:27 //

  Lurer på hvilke hemmelige grupper vi finner journalisten i???
  Nå er jeg også medlem av grupper som er lukket og hemmelige. Hvor profilerte politikere fra bla Krf og Ap er med i. Også andre profilerte kjendiser er med i noen av gruppene. Her blir det blåst ut eder og galle av til tider verste sort mot en og enhver. Hva andre medlemmer har gjort tørr jeg ikke tenke på en gang. Men de med vettet i behold lar vær å kommentere og bli innviklet i diskusjoner og debatter av tvilsom karakter. Så her er tydeligvis journalisten mer opptatt av å produsere dritt om Frp på oppdrag fra opposisjonen!!!!!!

  • Dette er usmakelig journalisme – intet annet. Det er rart at de ikke ser at det de gjør selv er betydelig mer kritikkverdig enn det disse politikerne (ikke) har gjort.

   • AvatarVladimir Bierk // 2015-03-04 kl 23:11 //

    Det som er usmakelig er at Frp´ere bevisst skaper hat, konflikt og bedriver heksejakt på muslimer. Når de retter hatet sitt mot Ap ved å beskrive 22. juli som «jakt-trening» og at øya skal sprenges, ja, så er det så forkastelig. Det er det som er usmakelig – ikke den journalistikken som peker på dette. Tvert i mot, strålende journalistikk som viser Frps uempatiske sider.

    Men Frp maskineriet er langt mer opptatt av å skape konfliker, noe som langt på vei øker antallet ekstremister.

    • AvatarComrade Pootie // 2015-03-08 kl 16:58 //

     Du har et sterkt ønske om å gjøre dette til noe større enn det er.

  • AvatarVladimir Bierk // 2015-03-04 kl 23:09 //

   Når sentrale politikere er med i en gruppe der det rettes mye hat mot Ap, og faktisk skriver at 22. juli var «jakt-trening», så må en forvente at politikere i regjeringen tar avstand fra dette. Forstår du virkelig ikke dette?

   • AvatarGeneralJonas // 2015-03-09 kl 01:56 //

    At det var FRPere som rodde ut i båt for å redde de som var lagt på svøm, er tydeligvis glemt. Det blir aldri nevnt lenger når det snakkes om den dagen.
    En FRPer som gjør noe bra er en som ikke passer inn i journalistenes bilde og sin fordoms og hatefulle generalisering av den gruppen stemmeberettige.

 7. For en klovnejournalistikk. Noen burde her først gå hjem og skamme seg for deretter å feie for egen dør.
  1 Omskrivningen av gruppa fra å være en frpgruppe til at dette brått er en Hetsgruppe er et ordspillstriks av de mer skitne. I de fleste FB grupper der det diskuteres politikk pr i dag dukker det opp hets fra tid til annen. Det gjør ikke at samtlige grupper er hetsgrupper. Det er derimot grupper der det fremkommer hetsing. Det er en særs vesentlig forskjell.
  2 det finnes forskjellige grupperinger som tilhører samme gruppe på FB tilsier på ingen måte at det innehar verken samme meninger eller verdigrunnlag. Det er litt som peke ut favoritpålegget til Lars Gule for deretter å omtale alle som spiser dette pålegget som tidligere terrorister.
  3 Deretter ignoreres kanskje det mest vesentlige av alt. At noen står som medlem i gruppe tilsier ikke at dette er en gruppe de følger innholdet i på FB.. FB velger ut innholdet som vises i hver enkelt feed for hver enkelt bruker basert på i hvilke grad brukeren er aktiv i gruppen. FB gjør her en sortering for hver enkelt bruker omtalt som brukertilpassning i FB sine rettningslinjer. I Den grad de eventuelt skulle følge gruppen så er det også et spørsmål om hvor tett de følger den. Leser de alle innlegg. alle kommentarer eller er dette noe de kun gjør sporadisk.
  4 De har på andre måter heller ikke ansvaret for å ta til motmæle mot hets i slike grupper. Det vill være naturlig å tro at upassende innhold enten modereres vekk av gruppens administrator eller av FB selv i fall innholdet skulle være støtende eller ulovlig. I den grad noen derfor kan tillegges ansvar for andres ytringer her så må det i såfall være administratoren på hver enkelt gruppe.

  Så til det å feie for sin egen dør. De 2 herrer som her har begått dette journalistiske verket burde kanskje ta en runde igjennom sin egen venneliste og samtlige av de grupper de selv har meldt seg inn i på FB.
  Her finnes det minst like mye ekstreme krefter. Vi kan her nevne sterke krefter som sto bak voldelige opptøyer flere steder i Europa tidlig på 2000 tallet. Noen vill kanskje omtale dette som demonstrasjoner men brennende bildekk. vold mot politiet.. sette fyr på og ødelegge vanlige folks biler.. knuse vinduer etc er ikke demonstrering men hærverk og voldelige aksjoner.
  Jeg skal på ingen måte dømme de for å være i samme FB grupper eller andre grupper på bakgrunn av dette men det passer å nevne som en.. den som kaster den første sten i glasshuset bør selv… ja dere kan resten vill jeg tro.

  Bare for å presentere meg selv litt til slutt så dere slipper å missforstå.. Jeg er ikke Frpmann. jeg har aldri stemt Frp eller på noe annet parti som er inne på det sittende storting. Jeg er liberalist av den lilla sorten.
  For meg er SV og Frp ytterpunktene blandt de marginalt forskjellige partiene som sitter på dagens Storting.
  Mvh Trond Sørensen

 8. AvatarComrade Pootie // 2015-03-08 kl 16:47 //

  Ufint forsøk på guilt by association. Jeg ser det gjøres et forsøk på å løfte fram en facebookgruppe som et srtatement man legger hele sjela i. Gjennom årene har jeg blitt medlem av en lang rekke facebookgrupper, men 90% av de har jeg aldri klikket meg inn på en gang til. Jeg har ikke den minste anelse om hva som diskuteres på disse gruppene og og selv om jeg klikket ja på et eller annet tidspunkt var ikke det nødvendigvis ment som at jeg omfavnet det hele. Ei heller betyr det at jeg er enig i eller har noe som helst med hva andre skriver for noe å gjøre. Om noen skriver noe ufint er det deres valg og ikke bland meg inn i det.

  Facebook er et tidsfordriv. Folk legger ikke så voldsomt mye i det. Om jeg har klikket «liker» på et innlegg trenger ikke det bety at jeg var hjertens enig. Det kan også være fordi jeg synes noe var vittig etc

  Det er ikke vanskelig å se hva som motiverte til denne «undersøkende journalistikken».

  Minner om at jeg ikke er ansvarlig for de andre sine kommentarer på dette feltet heller

 9. Avatarstein arne // 2015-03-08 kl 17:54 //

  Det er utrolig viktig å bekjempe venstreekstremistene i Norge,men feilen vi gjør,er at vi ytrer dette. Slike ting må komme helt uventet og knallhardt. Når vi først angriper noen,slik venstreekstremistene gjør,så må det føles at de har satt benene i noe meget varmt. Likt et helvete. Vi må hver og en ha en ide for å bekjempe disse arbeidsskye yrkesdemostrantene.

 10. AvatarAndreas Jensen // 2015-03-10 kl 13:20 //

  Sandberg er medlem i Israels venner. Israel og jødenes holdning: Hvite land skal ha maksimal innvandring av ikkehvite. Velkjent faktum. Sandberg er selvsagt idiot. Ziotosk.

 11. Med denne artikkelen virker det som om radikal portal også er en hetsegruppe, fei for egen dør.

1 Trackbacks & Pingbacks

 1. Mer bråk for Erna og Siv | Altamagazin

Kommentarfeltet er lukket.