Det er ikke bare bare å drive en privat barnehage gjennom et hedgefund

Halvor Ekeland på støttemarkering for de rike. Foto: Joakim Møllersen

Det er hardt å kun ta ut noen usle millioner i profitt. Med det forventer sosialistene av vi skal kunne få endene til å møtes. når man må ha gartner i hagen, kokk på kjøkkenet og ikke glem au pair'en, hun er ikke billig i drift for å si det slik.

Halvor Ekeland
Om Halvor Ekeland (1 artikler)
Halvor Ekeland er sentralstyremedlem i Sosialistisk Ungdom.

God aften mine venner, jeg heter Halvor Ekeland og jeg blir hver dag undertrykket av sosialistene i samfunnet, kun fordi jeg kommer fra Bærum og er velbemidlet. Når jeg sier hvor jeg er fra blir jeg møtet med hån og latterliggjøring!  

Vi bor i verdens siste sovjetstat, og hver dag blir hardtarbeidende og ærlige millionærer og milliardærer, våre stort sett brødre, men også noen søstre, frastjålet våre hardt opptjente penger.

LES OGSÅ: «Hvem er vi? De rike» Hva vil vi ha? Respekt!»

Vi blir tvunget i gettoer, konsentrert på Oslo vest og Holmenkollåsen. Der oppe i kulden må vi spise smulene fra sosialistenes bord. Vi blir kalt grådige, fjerne, og elitistiske. Men vi jobber jo så hardt. Det er ikke bare bare å drive en privat barnehage gjennom et hedgefund.

Det er hardt å kun ta ut noen usle millioner i profitt. Med det forventer sosialistene av vi skal kunne få endene til å møtes. når man må ha gartner i hagen, kokk på kjøkkenet og ikke glem au pair’en, hun er ikke billig i drift for å si det slik.

Det er fritt vilt på oss, vi som gjør en så stor innsats og tjener noen usle kroner på gi arbeid til så mange. Hvor er takken vår? Vi blir frastjålet det lille av verdier vi skaper slik at det kan deles ut til de som kun krever mer og mer og ikke er fornøyde med det de har.

Mange av mine venner, ja til og med deres barn, har måtte flykte fra forfølgelsen vi opplever her, til Sveits, Cayman Island og Jomfruøyene. Skatteflykninger er også flyktninger! Dette kun for å slippe unne det tyveriet vi blir utsatt for fra de som kun vi ha egenmeldingsdager og trygd!

LES OGSÅ: Rikingenes egne ord om hvor grufullt det er å være rik

I dette valget er det viktig at den norske arbeideren tar til fornuft og stemmer på partier som garanterer trygge økonomiske forhold for oss, siden vi gir dem arbeid. De er avhengige av oss, og hva er takken vi får, vi blir kalt gjerrige, grådige, virkelighetsfjerne.

I år har ikke vi tenkt å tåle dette! Det er på tide at vi velbemidlede tar til gaten! We are the 1% og lar oss ikke undertrykke.

Det er viktig at vi som velbemidlede onkler, støtter vår politiske nevøer i deres kamp for verdighet. Den takken vi fortjener for alt vi har gjort er lavere skatter og da er det kun høyre og FRP som kan gi oss det! så mine brøder og søstre, men først og fremst brødre, la oss gi, for så å kunne ta! La oss investere i høyre og FRP! La oss kjøpe tilbake dette lande fra de som stjal det fra oss! Sammen mot sosialiststaten, sammen for eliten!

Takk for meg! Og ha en god aften!

Teksten ble framført som appell under støttemarkering for de rike på fredag.

Se video fra markeringen under.

 

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned