Four Horsemen: Om imperiets fall

Foto: Four Horsemen

En dokumentar om et råtnende politisk og økonomisk system som desperat holdes oppe mens dets bærebjelker smuldrer opp.

Joseph Stiglitz, Noam Chomsky, Gillian Tett (Financial Times), Ha-Joon Chang er blant personene som forteller om elitenes desperate kamp for å opprettholde holde på makta i et samfunn fullt av sykdomstegn. Et økonomisk system hvor private banker trykker sine egne penger uten basis i reelle verdier ligger til grunn for systemets svakhet. Det bli støttet opp av en liten maktelite i stater og private medier.

Four Horsemen er en film om imperiet i sin siste periode, hvor dekadanse har tatt overhånd.

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned