Huskeregler i julebordstiden

Foto: CC0 public domain

Mine sju huskeregler til deg for godt julebordsvett.

Loni Bjerkholt-Pedersen
Om Loni Bjerkholt-Pedersen (31 artikler)
Loni Bjerkholt-Pedersen er bosatt i Larvik. Hun har en bachelorgrad i idrettsvitenskap og er på fritiden skribent og blogger.

  1. Ikke kommenter at jeg er pen, sexy o.l. Jeg er ikke opptatt av bekreftelse på det ytre bare fordi jeg for en gangs skyld har tatt på meg sminke.
  2. Ikke spør om jeg vil danse. Jeg tar selv initiativ hvis jeg er interessert. Og det er jeg aldri, for jeg hater pardans mer enn veldig mye annet i verden.
  3. Ikke anta at jeg vil synge Cindy Lauper « Girl just wanna have fun» eller Britney Spears « I`m a slave for you» som min karaokelåt. Jeg vil rappe Run DMC « It`s tricky» eller brøle Iron Maiden «Run to the hills». For jeg vil ikke stå og leke med museflettene i mens du sitter og glaner. Jeg vil være stygg, brautende og utagerende når jeg synger. Jeg vil være stygg, brautende og utagerende hele tiden når jeg tenker meg om.
  4. Ikke klem meg flere ganger på en kveld, det holder med en hei- og kanskje en hadeklem. Jeg orker ikke å måtte gjemme meg hele kvelden fordi du ikke skjønner at det er ugreit å benytte enhver anledning til å gni deg inntil meg.
  5. Ikke spør om du skal spandere drikke på meg flere ganger. Jeg har god nok økonomi til å klare meg selv. Jeg vil derimot gjerne være med i «hvem spanderer» runda, så kan jeg heller være med i spleiselaget. Fordi jeg fortjener det.
  6. Unngå å snakke om: husstell, dietter, hjemmebakst og kjendissladder.
  7. Snakk mer om: musikk, reiser, jobb og tatoveringer.

Summa summarum:
Ikke vær klengete og ekkel. La meg få være brautende og vulgær uten å bemerke at dette er ukvinnelig eller å tro at dette er et seksuelt fremstøt. La ølen flomme og praten gå uhemmet og ufiltrert. Og vær så snill; ikke spør om jeg vil danse swing. Jeg vil heller dø.

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned