Kjære arbeidsgiver – et lite teaterstykke om slaveri

Wibeke Bergheims tekst "Kjære Arbeidsgiver" publisert på Radikal Portal i høst er nå blitt til et teaterstykke.

Nyhet
Om Nyhet (774 artikler)
Har du noen tips eller tilbakemelding å gi oss om denne nyheten, mail oss på rp@marx,su.

Teksten, som ble skrevet på bakgrunn av den borgerlige regjeringens angrep på arbeidsmiljøloven, ble en stor suksess etter publiseringen på Radikal Portal. Teksten, en hard beskrivelse av virkeligheten for de nederst på rangstigen i arbeidslivet og konsekvensene flere midlertidige ansettelser i arbeidslivet kan gi, slo meget godt ann blant leserne og skapte et stort engasjement gjennom kommentarer og delinger.

LES OGSÅ: Kjære arbeidsgiver

EL&IT Forbundet ble så imponert over stykket at de besluttet å få laget en egen kort teateroppsetning av dette. Teatergruppen Action Teater står bak oppsetningen som ble vist på forbundets landsmøte i Oslo 12. mars i år.

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned