Å være annerledes 

Det aller verste var egentlig å vite at jeg var annerledes enn de andre barna. At jeg bar på en skam, en hemmelighet.

anonym
Om anonym (35 artikler)
Denne skribenten har, i samråd med Radikal Portal, valgt å være anonym.

Teksten inneholder triggere for overgrepsofre. Vil du ha hjelp eller kjenner du noen som trenger det etter en lignende hendelse kan du ringe landsdekkene telefon for incest og seksuelt misbrukte og deres pårørende: 800 57 000.

Det aller verste var egentlig å vite at jeg var annerledes enn de andre barna. At jeg bar på en skam, en hemmelighet. Og at frykten for at om den hemmeligheten ble kjent, ville alle se annerledes på meg og forstå at jeg ikke hadde lik verdi som dem. At jeg ikke var et helt menneske. Det tok meg 13 år før jeg fortalte. Og selv i dag, så mange år senere må jeg av og til kjempe mot klump i halsen som fortsatt forteller meg at det er noe skamfullt, skyldig og ekkelt ved meg. Fordi noen en gang for lenge siden, bestemte at jeg skulle gis den skammen og ekkelheten. En voldtekt er så veldig mye mer enn det fysiske som blir gjort med kroppen. Jeg hadde ikke begynt på skolen engang første gang #jegblevoldtatt.

Kvinne, 32 år gammel

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned