En jeg stolte på

Han som var på besøk, som jeg stolte på, bar meg inn på soverommet mitt. Han lot meg ikke sove, men kledde av meg og voldtok meg.

anonym
Om anonym (35 artikler)
Denne skribenten har, i samråd med Radikal Portal, valgt å være anonym.

Teksten inneholder triggere for overgrepsofre. Vil du ha hjelp eller kjenner du noen som trenger det etter en lignende hendelse kan du ringe landsdekkende telefon for incest- og seksuelt misbrukte og deres pårørende: 800 57 000.

Da jeg var 18 år var jeg på fest 16.mai. Morsom fest, men jeg hadde lyst til å fortsette da det begynte å bli ferdig der. Jeg dro hjem mens jeg snakket med et par gode venner på telefon som skulle være med på nachspiel. Da han ene kom så vi på Pirates of the caribbean og drakk noen øl, jeg sovnet i stolen så ble ikke mye til nach. Fikk sagt fra til han andre at jeg var for trøtt til nach, så han kom ikke. Angrer veldig på akkurat det idag, for da kunne det hele vært unngått.

Han som var på besøk, som jeg stolte på, bar meg inn på soverommet mitt. Han lot meg ikke sove, men kledde av meg og voldtok meg. Jeg ble veldig fort edru. Han er veldig sterk, og jeg var redd. Sa flere ganger at han skulle slutte,  mens jeg gråt.

Noe av det verste er at etterpå har han oppført seg som at ingenting har skjedd. Vi hadde felles venner, noe som gjorde ting ekstra vanskelig. Jeg anmeldte ikke og fortalte det til veldig få. Jeg var full, jeg hadde invitert ham hjem, vi hadde vært sammen et par år før dette, og ingen eller få i vennekretsen hadde trodd på det siden; «han kunne jo ikke gjort noe slikt». Jeg var realistisk nok til å skjønne at det hadde ødelagt mer for meg selv enn noe annet…

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned