Avskjed på Torshov Transittmottak

Foto: Lene Sørøy Neverdal

En avskjed ved Torshov Transittmottak, fanget til fotokonkurransen Welcome to Norway.

Bildene er tatt av Lene Sørøy Neverdal til Radikal Portals, Morgenbladets og Oslo industriarbeidermuseums fotokonkurranse, kalt Welcome to Norway. Neverdal studerar fotojournalistikk ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Hun sier: Bileta har eg teke på Torshov Transittmottak. Der møtte eg mange flotte menneske. I løpet av den vetle tida eg brukte der, fekk eg vere vitne til ein avskjed mellom flyktningane, då halvparten skulle flyttast til eit anna mottak, eit stykke utanfor Oslo. Det vart eit rørande augneblink, som eg var heldig å få dokumentere.

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned

1 kommentar på Avskjed på Torshov Transittmottak

  1. Stå på. Mange vonde øyeblikk i nordleiren også, men også mange gode øyeblikk, vi må stå sammen.

Kommentarfeltet er lukket.