Støtt Radikal Portal – gi en hundrings i måneden

Radikal Portal trenger støttespillere

Vi har en dyktig og velfungerende redaksjon, mange frivillige og en rekke faste skribenter vi er stolte av.

I prosjektet romfolk ser oss, slapp vi til romfolks egne stemmer i videoer og tekster. Vår undersøkende journalistikk bidro til å velte nazisiden fyret.nu og vi har vært toneangivende i den antirasistiske debatten. Gjennom skrivekonkurransen vår, KlasseNorge, satte vi søkelyset på en i stor grad glemt side ved den norske forskjells- og demokratidebatten. Vi har hatt en rekke kommentarer på trykk i Aftenposten, Klassekampen, Dag og Tid og Dagbladet, og ved flere anledninger oversatt til engelsk og spansk. Vi har holdt kurs for studenter på Westerdals skole for kommunikasjon.

Vi som jobber i redaksjonen gjør det gratis. Vi tar av våre timer etter jobb og studier til å gjøre Radikal Portal så bra som mulig. Men arbeidet som ligger bak koster en del. For eksempel til tekniske løsninger og ulike prosjekter vi ønsker å realisere.

På den politiske høyresiden ser vi en flora av kanaler på nettet. I denne politiske leiren er bevisstheten om å være til stede på nettet og påvirke folk høyere enn på venstresiden, i sosiale bevegelser eller blant engasjerte radikalere. Denne utviklingen er vi i ferd med å snu.

Radikal Portal har en tydelig redaksjonell profil. Vi sier at vi vil stå sammen med de svake i samfunnet. Vi sier at vi vil knytte an til pågående kamper og folkelig engasjement for rettferdighet og utvikling. Vi later ikke som om vi er upartiske. Vi tar stilling. Det lover vi å fortsette med. Men vi ønsker å bli enda bedre!

For radikalportal.no utgjør pengene en stor forskjell. Gi oss derfor gjerne et fast regelmessig bidrag. Sett for eksempel av 100 kr i måneden. Klikk på lenken under, eller sett deg på fast trekk i nettbanken din (se kontonummer under). Bidraget vil garantert monne.

De som gir 100 kroner per måned vil få en eksklusiv Radikal Portal-t-skjorte. Send oss en epost på radikalportal@gmail.com med hvilken modell og størrelse (s-m-l-xl) du vil ha og adressen den skal sendes til.

 

Kameratslig hilsen,
Redaksjonen i Radikal Portal


Du kan også donere ved å sette inn penger direkte til vår konto: 1254.05.88617.
Sett gjerne opp fast trekk i nettbanken dersom du vil donere et månedlig beløp.