Wara-samboer Bertheussen mistenkt for alle angrep mot deres bolig og eiendom

Laila Anita Bertheussen. Foto fra hennes egen facebookprofil.

PST har akkurat endra status for Laila Berteussen. Hun er ikke lenger ansett som fornærmet, men mistenkt for alle hendelsene rundt deres bopel.

Nyhet
Om Nyhet (774 artikler)
Har du noen tips eller tilbakemelding å gi oss om denne nyheten, mail oss på rp@marx,su.

Av Joakim Møllersen

PST informerer i ettermiddag at mistanken mot Laila Anita Bertheussen er kraftig utvida. «Basert på foreløpige tekniske og taktiske bevis», skriver PST i ei pressemelding, » har PST endret Bertheussens status fra fornærmet til mistenkt i samtlige saker, bortsett fra den hun allerede er siktet for.»

LES OGSÅ: Så lite bryr regjeringa seg om ytringsfrihet

Politiets Sikkerhetstjeneste informerer om at de fortsatt etterforsker hendelsene med betydelig innsats og at sakene har høyest mulig prioritet i PST.

LES OGSÅ: Hele sekvensen som fikk Bertheussen til å angripe Ways of Seeing

«Rekken av hendelser, som startet med tilgrising av bolig og mulig forsøk på å tenne på en bil 6. desember i fjor, sees i sammenheng med hverandre», skrives det i pressemeldinga og de meddeler at den opprinnelige siktelsen i forbindelse med brannen i familiens bil 10. mars ikke er svekka.
*Radikal Portal skreiv først at Bertheussen var sikta for alle hendelsene. Dette stemmer ikke. Siktelsen er per nå kun for forseelse fra 10. mars. Hun er mistenkt for resten.
Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned