Fra kontoen til topp i Sverigedemokraterne: Delte tips om hvordan voldta og dope ned kvinner

Sverigedemokraternas Riksdagsrepresentant Jonas Millard. Foto: Riksdagen og U.S. Air Force

Fra en diskusjonskonto tilhørende Jonas Millard fra Sverigedemokraterna har det blitt delt oppfordringer til og råd om hvordan man kan dope ned og voldta kvinner. Millard "antar" det er noen andre som har brukt kontoen.

Nyhet
Om Nyhet (774 artikler)
Har du noen tips eller tilbakemelding å gi oss om denne nyheten, mail oss på rp@marx,su.

Av Joakim Møllersen

Den svenske avisa Dagens Nyheter kunne i går avsløre at det fra en konto tilhørende den svenske riksdagspolitikeren Jonas Millard ved flere anledninger har blitt delt tips og råd om hvordan man skal dope ned og voldta kvinner på diskusjonsforumet Flashback.

Millard har sjøl bekrefta at han oppretta og eier kontoen SinX, hvorfra det sjokkerende innholdet har blitt delt. Han representerer Sverigedemokraterna.

LES OGSÅ: Politiker fra Sverigedemokraterna beskutt — den tiltalte skal selv ha stemt på Sverigedemokraterna

Favorittdop og fire voldtektsinnlegg

«En favoritt er å by på en ladydrink (Nitrazepan og vodka). Dette leder til at de blir mer avslappet og for den uerfarne mannen finnes det en risiko for å mistolke dette i retning av at de er totalt utslått, men la deg ikke lure.»

Nitrazepam er en sovemiddel. Blanda med alkohol kan flere sovemidler slå ut de som får det i seg.

Dette er bare ett av flere innlegg hvor som omhandler alt fra tips og råd om voldtekt til hvordan kjøpe seg prostituerte i utlandet og andre som bare er fornedrende mot kvinner hvor de generelt omtales som horer, ludder og i andre nedverdigende og seksuelt ladede former. Ifølge nyheter24.se dreier det seg om til sammen rundt 100 innlegg.

Dagens Nyheter sier at det er snakk om minst fire tilfeller hvor det fra kontoen fortelles hvordan man skal dope ned kvinner for etterpå å voldta dem, med oppmuntringer til at andre forumdeltakere skal gjøre nettopp dette.

LES OGSÅ: Grunnlegger av Sverigedemokraterna deltok i jødeutryddelsen

Millard benekter

— Jeg har anvendt kontoen ved kanskje fem til ti anledninger, sier han til Dagens Nyheter.

— Jeg har jo en konto, som det er lenge sia jeg har skrevet på, hvor jeg bruker mitt faktiske navn. Men dette har jeg brukt kanskje et titalls antall ganger, men jeg antar vel at det var flere som har brukt samme konto.

Når det kommer til innleggene som fortelles om kjøp av seksuelle tjenester i Thailand er han mer usikker og kan ikke bekrefte at det ikke er han som har skrevet dem.

Stillbilde fra Dagens Nyheters intervju med Jonas Millard.

— Har du sjøl kjøpt sex i utlandet? Du virker jo å være ganske liberal med det, spør Dagens Nyheters journalist Millard.

— Jeg personlig synes vel at den her diskusjonen skal kunne føres, men hva enn man sier, hvilke meninger eller oppfatninger man enn har om dette spørsmålet som avviker fra normen, så blir det veldig stigmatisert. Jeg personlig kommer til å velge å ikke kommentere det. Jeg har ikke gjort noe ulovlig utenlands noensinne, er svaret fra politikeren på ytre høyre.

Partikollegaene til Millard mener forklaringa hans holder mål.

LES OGSÅ: Svenske milliardærer vil ha Sverigedemokraterna i regjering

Ikke første gang
Det er ikke første gang at uhyrlige uttalelser fra anonyme brukerkontoer har blitt koblet til SD-politikere. Jörgen Vogelklou, som nå sitter i kommunestyret i Göteborg, eide en brukerkonto på samme forum som Millard hvorfra det blei fortalt at «jøder er roten til alt ondt», at dr. Mengele — kjent for grusomme forsøk på fanger i tyske konsentrasjonsleire under andre verdenskrig som å sy tvillingbabyer sammen — var en praktisk mann, at man burde gasse flyktninger og at «negere» må «bekjempes» i Sverige. Flashback er et stort nettbasert diskusjonsforum, kjent for å la det aller meste passere. Det har blant annet blitt en yngleplass for høyreekstreme.

Det har også vært flere voldtektsskandaler med partiet og deres politikere i sentrum, og mange kritikere har hudfletta partiet med anklager om at de har holdt voldtekter skjult og voldtektsforbrytere kan ha gått fri på grunn av dette.

Politikere fra Sverigedemokraterna setter jevnlig voldtekter i sammenheng med innvandring, noe flere har kritisert all den tid de ikke vil kjempe mot det i eget parti.

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned

5 kommentarer på Fra kontoen til topp i Sverigedemokraterne: Delte tips om hvordan voldta og dope ned kvinner

 1. AvatarPierre Dugong // 2018-12-15 kl 18:54 //

  Forkastelige holdninger. En ekte mann doper ikke ned jenter.

 2. Hvem har skrevet hva?. Har man åpne kommentarfelt er det enkelt for noen å gå inn å skrive noe, uten at eier av kontoen kan kontrollere det, og kansje ikke engang ikke oppdagder det før noen sier fra.
  Det ikke betraktes som usannsynlig at deres motstandere er inne og skriver slikt, for å deretter kunne henge ham ut.

  • AvatarJoakim Moellersen // 2018-12-16 kl 18:07 //

   Jeg kan ikke skrive noe fra din konto, i alle fall ikke såvidt jeg vet.

   • Kommentarfelteter åpent. Du har nettopp skrevet på radikal portal sin side.

    • AvatarJoakim Moellersen // 2018-12-16 kl 20:58 //

     Ja, men ikke fra din konto. Her blei det altså skrevet fra kontoen til Jonas Millard på samme måte som jeg nå skriver fra min egen konto og du skriver fra din.

Kommentarfeltet er lukket.