Med Carl I. Hagen for fred!

Foto: FrP/Bård Gudim

Gjennom et langt liv i politikken har Carl I Hagen vist stor interesse for internasjonale spørsmål. Med sitt ustoppelige engasjement for fred mellom verdens folk og nasjoner, er han en soleklar kandidat når Stortinget nå skal velge et nytt medlem til komiteen.

Terje Alnes
Om Terje Alnes (31 artikler)
Terje Alnes er medlem av Rødt og skriver om politikk og kultur på Spartakus.no.

Ingressen er tatt fra et imaginært notat som Carl I Hagen selv har ført i pennen. Det er ingen hemmelighet at mannen ønsker en retrettstilling i en posisjon han selv anser som verdig en politiker av sitt kaliber. Han ble jo aldri Stortingspresident, så en plass i Nobelkomiteen virker som en passelig kompensasjon. Å nekte ham dette vil han selv anse som direkte smålig.

Vi snakker tross alt om kanskje den mest betydningsfulle norske politikeren de siste 40 årene. Hagen har lagt i front når det gjelder politiske trender, og har triumferende kunnet si «velkommen etter» når politikerkollegaer kom halsende med krav til alskens latsabber og unnasluntrere som ligger samfunnet til byrde. Nå må denne hedersmannen få bruke sine store kunnskaper i fredens tjeneste, og få sole seg i glansen fra den internasjonale fredsfiffen.

LES OGSÅ av Terje Alnes: Kur mot trygdeavhengighet

Carl I Hagen: Om krig og fred, sosial urettferdighet og miljø og sånt
Dette er mannen som ville ha atomvåpen på norsk jord, innføre dødsstraff, slutte å ødsle norske skattekroner på u-hjelp, som tok kampen mot islamiseringen av Norge, som forsvarer Goliat mot David i Palestina, og som ikke lar seg lure av klimahysterikerne.

«Anders Langes Parti har absolutt ikke gitt opp standpunktet …» Hagen presiserer at han fortsatt ønsker både atomvåpen og amerikanske styrker på norsk jord, selv om han støtter det nest beste: forhåndslagring av amerikansk utstyr. (1976)


«Personlig vil jeg ikke ta avstand fra dødsstraff når det gjelder de kyniske hovedmenn som sender norsk ungdom i døden for personlig fortjenestes skyld.»  Hagen ville straffe narkosmuglere hardt. Han ville også sende narkomane til Jan Mayen, Bjørnøya og «andre avsidesliggende steder.» (1977)

«Ett av verdens rikeste land har helsekøer de andre (politikerne) sier vi ikke har råd til å fjerne. Så fort det dreier seg om utlendinger, har vi overflod. Da er Norge verdens rikeste land.» (1997)

 «- Israel er ikke et land i krig. Landet forsvarer seg bare mot terrorisme. Noen ganger forsvarer de seg offensivt, men det er like fullt et forsvar. Israel er omgitt av fiender på alle sider, land som helst så at landet ikke eksisterte. De kjemper bare for å overleve.» (2002)

”Vi kristne er veldig opptatt av barn. «La de små barn komme til meg», sa Jesus. Jeg kan ikke skjønne at Muhammed kan ha sagt det samme».— «I tilfelle han måtte ha sagt det samme, må det ha vært «La de små barn komme til meg slik at jeg kan utnytte dem i min kamp for å islamisere verden». (2004)

 «»Personlig tror jeg ikke på klimahysterikerne i FNs klimapanel.»» (2014)

«Jeg har ikke merket meg én journalist i Norge som har valgt å ettergå eller undersøke troverdigheten til det bedragerske klimapanelet. Trump har gjort det og vil stoppe sløsingen med milliarder av dollar på å redusere utslipp av den vekstfremmende gassen CO2, som Norge også kaster milliarder av kroner bort på årlig.» (2016)

 

Basert på dette lille utvalget av sitater (Hagen er tross alt en sitatmaskin som har foret pressen i alle år) må enhver tvil om kandidatens kvalifikasjoner være ryddet av banen. Nobelkomiteen fortjener den beste!

Denne komiteen har tross alt gitt prisen til bl.a. Henry A Kissinger (1973), Menachem Begin (1978), Kim Dae-Jung (2000), Muhammed Yunus/Grameen Bank (2006), Barack Obama (2009) og EU (2012), noe som tyder på at Carl I Hagen ikke akkurat vil trekke ned kompetansenivået.

Med Hagen i komiteen kan vi forhåpentlig unngå åpenbare feiltildelinger som FNs Klimapanel/Al Gore (2007), Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen (2013) og ikke minst ICAN (2017).

LES OGSÅ: Venstres nestleder vil nominere kuppmaker til Nobels fredspris

Verden konspirerer mot Hagen
Men Carl I Hagen må ikke bare kjempe mot norsk smålighet. Nå viser det seg at en internasjonal sammensvergelse mot Hagens kandidatur er i full sving og prøver å samle global støtte til alle andre kandidater enn Hagen!

Dette konspiratoriske nettverket består bl.a. av Fredrik S. Heffermehl, en aktivist som for lengst har lagt Nobelkomiteen for hat, og orakelet Johan Galtung. Disse ønsker at du skriver under på et brev de har lagt ut på nettet, og sender brevet til Stortinget med overskriften

Only Supporters of Peace Should Be Appointed to Nobel Peace Prize Committee

Dette må helt opplagt være en sammensvergelse av kommunistisk-pasifistisk-økologisk-utopisk karakter, sannsynligvis sponset av Russland og heftig propagandert av en fake-news trollfabrikk lokalisert like utenfor Moskva. Se opp for mistenkelig annonsering på Facebook!

Gode nordmenn må bare styre unna!

Teksten ble først publisert på spartakus.no

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned

5 kommentarer på Med Carl I. Hagen for fred!

 1. AvatarOlaus Trøgheim // 2017-11-17 kl 14:42 //

  Ja, du har selvsagt sjekket de andre medlemmene av komiteen når det gjelder deres kvalifikasjoner? Å, nei, ikke det.

 2. AvatarRené Nørgaard Sørensen // 2017-11-17 kl 21:12 //

  Fred? Nynazister i gatene osv osv? For en tulling altså! Han har inget å gjøre i Nobel Komiteen bare så det er sagt. Og nå må media begynne å ta tak i hvorfor det ikke er aktuelt uanset hva reglene egentlig sier’

 3. AvatarRolf Egil Pedersen // 2017-11-17 kl 22:14 //

  Fyren har gjort det å spille fornærmet, forulempet, forfulgt (av ARK), misforstått og misfornøyd til en livsstil. Ved siden av å være norsk politikks største grinebiter.

 4. Siden jeg personlig ikke er interessert i å få tilhengere, og derfor ikke har noe behov for å gjøre meg politisk deilig for noen, så kan jeg vel snakke rett fra levra her?
  Hovedinnlegget får jeg for Rødts skyld håpe ikke på noen måter er representativt for den politiske tenkingen i partiet. Det vil i t ilfelle være 100% tragisk.

  Eller kanskje litt mer klart: Carl I Hagen er en politiker, og et politisk fenomen som har fått til ting i Norge som samtlige andre partier og politikere bare kan drømme om.
  Og det sier jeg uten å være noen tilhengere av mannen, eller hans politiske syn.
  Og skal man gjøre en analyse får man i anstendighetens navn ta utgangspunkt i faktiske kjennsgjerninger og ikke private synsinger og likinger som knappast andre enn forfatterens aller nærmeste kan være enige i? Samt muligens noen nedsnødde politiske tusseladder på en eller annen fløy.
  Om vi mener at Carl I Hagen er så viktig som herr Terje Alnes åpenbart mener så la oss få et skikkelig dokument på bordet. Flåseri burde gå ut med russeavisa.

Kommentarfeltet er lukket.