Et slag i ansiktet, i frihetens navn

Foto: Privat

80 piskeslag kan jeg tåle. De vet jeg det er barbarer som utsetter meg for...

Kourush Mo
Om Kourush Mo (4 artikler)
Kourosh Mo er en flyktning fra Iran. Han har bodd i Norge i snart 24. år. Har hatt verv både i innvandrerråd lokalt og nasjonalt, Kontaktutvalg mellom innvandrere og myndigheter, KIM.

80 piskeslag kan jeg tåle
De vet jeg er det barbarer som utsetter meg for
Din ørefik river i hjertet
Siden du står for den «frie» verden
Sårene på min lemlestede rygg
Kommer til å gro igjen
Arrene vil alltid minne meg på
At mot diktatorer er det mange som skal stå oppreist
Sårene på min trøtte sjel
De sårene du strør salt i, med dine brutale ord
De vet jeg sjelden vil heles
Og arrene i sjelen
Er en vond påminnelse
På å bære sitt kors på skulderen
I diasporaens ensomste ensomhet

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned

2 kommentarer på Et slag i ansiktet, i frihetens navn

  1. Avatarrichard lennon // 2017-10-16 kl 14:55 //

    Hei, jeg heter Richard Lennon, og jeg har engang hørt om dette tomme ATM-kortet, og jeg har aldri betalt noen interesse for det på grunn av mine tvil. Inntil en dag oppdaget jeg en hacking fyr kalt MAX. Jeg spurte om det tomme ATM-kortet. De fortalte meg at det er et kort programmert for tilfeldige penger trekker seg uten å bli lagt merke til og kan også brukes til gratis online kjøp av noe slag. Dette var sjokkerende, og jeg hadde fortsatt tvil. Så jeg prøvde det og ba om vilkårene og betingelsene. Fire dager senere mottok jeg kortet mitt og prøvde med nærmeste minibank i nærheten av meg, til min største overraskelse. Det virket som magi. Jeg var i stand til å trekke opp til $ 3000. Jeg følte meg bare at dette kan hjelpe de av oss som har behov for finansiell stabilitet. tomt minibank har virkelig forandret livet mitt. Hvis du vil kontakte dem, her er e-postadressen (atmcardservice43 @ gmail. com) Og jeg tror de vil også endre livet ditt.

  2. Jeg har overhodet ikke svar på hva rett innvandring er. Da tenker jeg ikke på tilfellet i artikkelen her. Hun må jo få bli.

    For meg framstår det relativt ofte som (personlig) umulig å måtte velge ut beofrelser og hjelpsomheter.

    Kanskje det ikke finnes noe eget altoverdekkende svar på noe som helst.

Kommentarfeltet er lukket.