Kåring av skrivekonkurransens vinner og debatt om arbeidsliv

Bilde fra tidligere arrangement i regi Radikal Portal.

Førstkommende torsdag kåres vinneren av skrivekonkurransen vær om arbeidsliv. Vinneren kommer for å lese opp bidraget sitt og vi arrangerer debatt om midlertidighet og deltid.

Torsdag 22. juni utropes vinneren av skrivekonkurransen Radikal Portal har arrangert om arbeidsliv. I den forbindelse inviterer vi alle til å komme til Dattera til Hagen på Grønland i Oslo, 18:00, i andre etasje. Vinneren vil lese teksten sin, vi arrangerer debatt om arbeidslivet med vekt på deltid og midlertidighet.

Til debatten kommer Boye Ullmann med verv i Fellesforbundet, Rødt og Nei til EU; Marian Abdi Hussein folkevalgt bydelspolitiker i Oslo; og Natalia Zubillaga, nestleder i LO Oslo og NTL ved Universitetet i Oslo. Ordstyrer er Joakim Møllersen, redaktør for Radikal Portal.

Etter debatten blir det åpent for spørsmål til både vinneren og paneldeltakerne. Og hvis du har noe du lurer på angående Radikal Portal vil eller bare vil slå av en prat med noen fra redaksjonen vil det være anledning etter at arrangementet er over.

Arrangementet på Facebook.

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned