Skrivekonkurranse om arbeidsliv, 10.000 kroner i førstepremie

Hvordan er det norske arbeidslivet, for de som står i jobb og de som ønsker seg en? Fortell oss din historie.

Arbeid eller mangel på arbeid utgjør en stor og viktig del av livene våre. På regjeringens nettside står det: «Norge har et velfungerende arbeidsmarked hvor de fleste er i jobb. Regjeringens overordnede mål er likevel å få flere i arbeid og sørge for at færrest mulig må motta trygder fra NAV.»
Er det så lett å få jobb som regjeringen vil ha det til?

Hvordan er det å være midlertidig ansatt i dagens Norge? Hvordan er det å være arbeidsledig? Hvordan er det å føle seg utenfor, også når man er innenfor? Hvordan spiller utdannelse, kjønn, alder, minoritet/majoritet inn på muligheten for å få jobb? Hvordan påvirker det forholdene når man har jobben? Fortell oss!

Vi ønsker bidrag som utfordrer etablerte sannheter om det norske arbeidslivet. Vær gjerne personlig. Du kan være anonym dersom spesielle hensyn tilsier det.

Vinneren mottar 10.000 kroner. Det nest beste bidraget får 5.000 kroner. Bidragene blir publisert på radikalportal.no. Vi forbeholder oss muligheten til å trykke alle de innsendte tekstene. Makslengde på bidraget er 6000 tegn inkludert mellomrom. Til egenpresentasjonen, legg ved en setning eller to om deg selv og et bilde. Frist for innsending er 1. juni.

Et dommerpanel vil vurdere bidragene. I panelet sitter Guri Waalen Borch, Yasemin Yildiz, Petter Helstad Torp og Liv Marit Weberg. Merk bidraget «Skrivekonkurranse». Send teksten til [email protected]

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned

Diskusjon

DEBATTREGLER:

  • - Respekter dine meddebattanter og utøv normal folkeskikk
  • - Vær saklig og hold deg til tema
  • - Ta ballen – ikke spilleren!

Vi fjerner innlegg som er diskriminerende, hetsende og usaklige, spam og identiske kommentarer.