Hvert år stjeler muslimene jula, og hvert år blir vi avslørt

Foto: Kelvin Kay

Skal vi stjele jula så må vi gjøre det ordentlig.

Arslan Younus
Om Arslan Younus (2 artikler)
Arslan Younus er en mossing som flyttet til Norge som 2-åring. Helt siden ungdomstiden har han diskutert rasisme, innvandring og integrering.

Alle vet at alle verdens muslimer, fra nyfødte til eldgamle, har en skjult agenda som ingen andre enn dem selv vet om. Denne agendaen går ut på å skjule sannheten fra ikke-muslimer, og lure dem til å tro at man er snill. På den måten får man dem til å stole på oss. Når man har klart dette, kan man begynne å kreve at de sakte, men sikkert går vekk fra sine tradisjoner, kultur og religion og tar imot våre tradisjoner, kultur og religion. Da jeg kom til Norge som 2-åring, hadde også jeg et lignende oppdrag. Det var å late som jeg ble godt integrert i det norske samfunnet, men samtidig skrive sannheten fordekt som satire.

Dette er kjent som taqqiya. Det betyr at muslimer skal lyve til ikke-muslimer for å skjule vårt virkelige jeg. Men selv om vi har vært flinke med å lyve i mange år, har dessverre en del norske patrioter begynt å gjennomskue oss.

Det er på grunn av disse patriotene at det hvert år kommer rapporter om at man ikke kan feire jul på grunn av muslimene. Hvert år blir vi beskyldt for å stjele jula fra stakkars norske barn og voksne. Jula 2015 er intet unntak. Også i år har det kommet rapporter om at noen har hørt om noen som kjenner noen som har hørt om at flere skoler i Oslo har forbudt både det ene og det andre som har med jula å gjøre. Som tidligere år, har man ingen dokumentasjon på disse påstandene i år heller, men likevel blir de altså delt av tusenvis av nordmenn på sosiale medier, nordmenn som er bekymret for at muslimene stjeler jula deres.

Hvert år stjeler muslimene jula, og hvert år blir vi avslørt, og alle får jula tilbake. Nå synes jeg egentlig muslimene må skjerpe seg. Vi har stjålet jula hvert år, men likevel blir vi ikke bedre til å stjele. Kanskje det er på tide å lære av våre feil, så vi ikke blir avslørt igjen?

Dette skal jeg ta opp på neste møte med den muslimske kommandosentral sin avdeling i Europa. Skal sende dem mail i dag, så alle kommer forberedt på det møtet.

Nå har jeg fått nok av å bli avslørt hvert år. Skal vi stjele jula så må vi gjøre det ordentlig.

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned

3 kommentarer på Hvert år stjeler muslimene jula, og hvert år blir vi avslørt

 1. AvatarSveinulv Hagemo // 2015-12-19 kl 12:19 //

  Hvorfor er det kun hvite mennesker som ikke skal få lov å ha sin egen kultur?
  Hvorfor er det kun hvite mennesker som ikke skal få lov å ha sitt eget territorium?
  Hvorfor er det kun hvite land som skal ha multikultur?
  Hvorfor er det kun hvite mennesker som ikke har spesialorganisasjoner til å forsvare seg?
  Hvorfor «Black Lives Matter» for svarte mennesker – samtidig som «rase er bare en sosial konstruksjon» for hvite?
  Hvorfor har hvite mennesker skyld i praktisk talt alle verdens problemer?
  Hvorfor har ikke-hvite aldri et ansvar for seg selv?
  Hvorfor er ikke de 70 000 hvite Sør-Afrikanerne myrdet av svarte siden ANC tok over verdt en eneste avisartikkel?
  Hvorfor skandale i media når 1 svart drepes av 1 hvit i USA – mens det er null skandale når det motsatte skjer på daglig basis?

Kommentarfeltet er lukket.