Regjeringen lager togulykke med privatiseringen (fotoserie)

1900 personer stilte opp foran Stortinget for å protestere mot privatisering av jernbanen. De fleste kom i uniform eller arbeidstøy.

Marius Helgå
Om Marius Helgå (1 artikler)
Marius Helgå er frikjøpt sekretær i NTL Sentralforvaltningen. Han har tidligere vært kommunepolitiker for RV i Rana. @mariushelgaa på twitter

Det var godt oppmøte da jernbanearbeidere og sympatisører gikk fra Jernbanetorget til Stortinget for å demonstrere mot regjeringas jernbanereform. Trykk i vinduet over for å se Janne Lisedatter Håkonsens appell. Under er bilder fra demonstrasjonen, tatt av Marius Helgå.

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned

4 kommentarer på Regjeringen lager togulykke med privatiseringen (fotoserie)

 1. AvatarLuminous // 2015-06-19 kl 21:40 //

  Jeg er helt enig i markeringen, men ved å legitimere en slik oppførsel så blir det vanskeligere å få støtte i befolkningen for gode argumenter mot privatisering.

  Det eneste jeg observerte var en sammenhengende intolerant opptreden fra en engasjert aktivist og med overraskende applaus fra de øvrige.

  Skal en blitt tatt seriøst og fremstå troverdig, så må appeller ha et normalt saklighets- og anstendighetsnivå.

  En kan ofte bli provosert over argumentene til «motstanderen» men man har tapt diskusjonen når man går over til å be folk dra til helvete. Se den filmsnutten så illustrer den hva jeg mener.

  https://www.youtube.com/watch?v=mmXpJuEnNnw

 2. Det er ikke noen klok ide å privatisere jernbanen, for jernbanen er det veldig mange som er avhengig av fungerer nøyaktig. Da er det en sak for det større fellesskapet og ikke for privat profitt.

  Det er skremmende at den fromme pinsevennen Ketil Solvik Olsen med sitt talende og rørende forhold til Vårherre, ikke vil høre her.

 3. AvatarThor A. Hansvik // 2015-08-17 kl 21:29 //

  De siste sekundene av appellen gjorde at jeg mistet totalt respekten for denne dama. Snakk om å ødelegge for seg selv.

Kommentarfeltet er lukket.