Direkte fra Jerusalem

Direkte fra Jerusalem er danske Adam Oskars tredje bidrag til Radikal Portals karrikaturkonkurranse.

Mens Israel gjorde sitt ytterste for å utslette Palestina, kjempet palestinerne tilbake mot umulige odds, USA ba Israel om ikke å gi noen nåde og FN sov i timen. Nok en helt vanlig dag for palestinerne.

Adam Oskar fikk hederlig omtale for dette bidraget til Radikal Portals karikaturkonkurranse.

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned

1 kommentar på Direkte fra Jerusalem

  1. Det er mange steder og situasjoner det er slik.

    Forøvrig var Goliat i kristendommen ca 3 meter høy og sønn av en nephilim som er hybrid av engel og menneske. Antagelig ifølge den kristne tradisjon, var da Goliat en engleånd bosatt i en kropp som stammet 25% fra englenes opphavelige kropper.

    Goliat var da av de onde/falne engler – han representerte ondskapen og det som opponerer mot Kristus. Forøvrig i kristendommen er spøkelser, gjenferd, poltergeist, gnomer, skyggefolk, underjordiske, spiritismeånder, besettelsesånder, spådomsånder, okkulte hjelpeånder, utenomjordiske/aliens, gjengangere (både såkalte milde og aggressive), angivelig mennesker som viser seg/tar kontakt etter de er døde osv, av det samme slaget, altså falne engler dog i ulik form.

    Dette med at David slo Goliat er også et bilde på at Kristus er på parti med dem som utstøtes eller de minste. Man kan også nevne i denne sammenheng at Kristus utvelger seg det som ingenting er, for å gjøre til skamme det som er noe. Det betyr da også at alt er omvendt i kristendommen.

Kommentarfeltet er lukket.