NSANTA ser deg

Foto: NSANTA ved Adam Oscar NSANTA fikk hederlig omtale i Radikal Portals karikaturkonkurranse. Les juryens begrunnelse under

NSANTA er et annet bidrag fra vinneren av Radikal Portals karikaturkonkurranse. Den treffer spikeren på hodet og får hederlig omtale. 

Juryen sier om bidraget:

Ved å fremstille National Security Agency (NSA) som den velkjente julenissen, han som følger med på alle og dømmer snille og slemme barn, formidler karikaturtegningen det problematiske og skremmende med overvåkning på en overraskende måte. Det er mulig USA tror de er verdens julenisse – men for verden ligner de mer på Storebror.

SE OGSÅ: Vinneren av Radikal Portals karikaturkonkurranse

Om Adam Oscar
Bidraget kommer fra Adam Oskar, som også sendte inn vinnerbidraget. Han debuterte som tegneserietegner i 2011 med den dystopiske overvåkningsfabelen ”Ruiner”. I 2014 utga han boken ”Yndigt DK”, en samling av politiske satirestriper. I mars i år kom hans nyeste tegneserie, ”Kakofonia”.
Vi kommer til å publisere flere av bidragene til konkurransen i tiden som kommer.

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned