Nobelprisvinner Kailash Satyarthi blir ikke arbeidsledig i morgen

Bli kjent med den minst kjente av fredsprivinnerne og hans viktige jobb mot slaveri og for arbeideres rettigheter.

Da han var 12 år begynte fredsprisvinner, Kailash Satyarthi, å jobbe for Indias fattigste: De kasteløse som jobber som slaver fra de er barn. Denne videoen, som presenteres av Robert Redford, gir oss et innblikk i en hverdag der Kailash Satyarthi redder slaver og introduserer ungene for noe de aldri har hørt om: Skole.

En av grunnene til at India fremdeles har barneslaver er fordi folk i resten av verden ønsker å kjøpe billige varer fra India, for eksempel tepper eller te. Kailash Satyarthi jobber derfor på tre nivåer: i landsbyene, nasjonalt og internasjonalt.

Radikal Portal gratulerer Kailash Satyarthi og Malala Yousafzai med Nobels fredspris.

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned