Fra SIANs facebooksider: – AUFs valgkomité bør henrettes

Foto: Paal Sørensen

Grunnet innstilling av en syriskfødt person som ny leder i AUF ytres det på SIANs facebookside at hele valgkomiteen til ungdomspartiet bør henrettes.

Nyhet
Om Nyhet (717 artikler)
Har du noen tips eller tilbakemelding å gi oss om denne nyheten, mail oss på [email protected]

Av Joakim Møllersen

Valgkomiteen i Norges største ungdomsparti, AUF, innstilte i dag Mani Hussaini som ny leder etter Eskil Pedersen som går av neste måned. Som en reaksjon på dette er det en opprettet en diskusjonstråd på facebooksidene til organisasjonen Stopp Islamiseringen av Norge (SIAN).

«Valgkomiteen bør henrettes. Norske ungdommer uten ryggrad», skriver en av debattantene. Kommentaren har ingen liker, men det er heller ingen av de elleve påfølgende kommentarene som irettesetter det svært grove utsagnet. 22. juli 2011 ble ungdomsorganisasjonen utsatt for et terrorangrep av den norske fascisten og antiislamisten Anders Behring Breivik. Høyreekstremisten drepte 69 mennesker på Utøya, mange av disse ungdommer. I skrivende stund har kommentaren ligget ute på SIANs sider i over seks timer. Nesten 2500 personer er medlem av gruppa til SIAN på Facebook.

SIANbruk1

Andre kommentarer forsikrer om at det nå går mot borgerkrig grunnet antallet muslimer i landet og Europa, og at «det IS bedriver er skole lærdom på koranskoler. De gjør jo bare sin plikt som god muslim». Den generelle stemningen i tråden er at muslimer har kommet for å ta over Norge og at noe må gjøres før den ikke-muslimske befolkningen er fortapt. Ikke ulikt tankene til terroristen fra regjeringskvartalet og Utøya.

SIANbruk2

I tillegg beskyldes den nåværende lederen i AUF for å være «drapsmann», uten begrunnelse.

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned

Diskusjon

DEBATTREGLER:

  • - Respekter dine meddebattanter og utøv normal folkeskikk
  • - Vær saklig og hold deg til tema
  • - Ta ballen – ikke spilleren!

Vi fjerner innlegg som er diskriminerende, hetsende og usaklige, spam og identiske kommentarer.