Skrivekonkurranse: Hva skjer nå

Skrivekonkurransen, hva skjer nå? Tirsdag den 13. mai kl 19 på Kulturhuset (Youngstorget i Oslo) arrangerer Radikal Portal et debattmøte om kvinners forhold i dagens Norge. Der kårer vi også vinneren og andreplassen i skrivekonkurransen.

Hvordan er det å være kvinne i dagens Norge? Over hele verden er det sånn at kvinner har det tøffest i hverdagen. I Norge heter det seg at kvinner er så frie. Men er de det?

Hvilke utfordringer er det kvinner har i dagens Norge? Fortell oss! Vi ønsker bidrag som problematiserer den idylliserte kvinnen av i dag. Vær gjerne personlig.

Vinneren mottar 10.000 kroner. Det nest beste bidraget får 5000 kroner. Bidragene blir publisert på radikalportal.no. Vi forbeholder oss muligheten til å trykke alle de innsendte tekstene.

Makslengde på bidraget er 2000 ord. Til egenpresentasjonen, legg ved en setning eller to om deg selv og et bilde. Frist for innsending er 1. mai.

Et dommerpanel vil vurdere bidragene. I panelet sitter Mina Finstad Berg (generalsekretær i Sosialistisk Ungdom), Håvard Syvertsen (forfatter), Linn Stalsberg (forfatter og journalist) og Jenny Dahl Bakken (journalist og redaksjonsmedlem i Radikal Portal).

Merk bidraget «Skrivekonkurranse». Send teksten til radikalportal@gmail.com

NB: Hold av tirsdag 13. mai kl 19. Da blir det kåring av vinnerne på Kulturhuset (ved Youngstorget) i Oslo. I tillegg blir det debattmøte: Etter kampen for likelønn, abort og full barnehagedekning – er norske kvinner fri nå?

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Helgeprepp! | Under Arbeid

Kommentarfeltet er lukket.