Superbonden driver i pakt med naturen

I en verden der landbruksindustrien i økende grad er med på å skade naturen og hindre rettferdig fordeling av mat – er det likevel håp. SUPERBONDEN har løsningen på dagens landbruks- og sultutfordringer.
Superbonden kjemper for en mer bærekraftig verden. Gjennom å drive landbruk på naturens premisser bidrar superbonden til å redusere klimagassutslipp, beskytte sitt lokalmiljø og øke sine egne avlinger slik at hun/han kan brødfø sin familie.

Superbonden er vår tids hverdagshelt. For å markere dette og inspirere folk til å være hverdagshelter, har Utviklingsfondet og Spire tatt initiativ til kortfilmen: «THE SUPERFARMER,» om en superbonde i Nicaragua. Filmen er laget av foto- og filmorganisasjonen Sør i fokus og regissert av Julia Dahr som er leder i Sør i fokus.

 

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned