Tåler Leder-Erna press?

Alle ledere kan smile i medgang. Gode lederegenskaper kommer først til syne når presset bygger seg opp, spørsmålene blir nærgående og svarene fra First House ikke holder mål.

Ikke sånn ment at Jens er en mann av folket og noen visjonær leder heller. Men er denne videoen en indikator på hva vi kan vente oss av en Leder-Erna de neste fire årene? Ville du likt å ha henne ved Norges-roret den 22.7.11, når en ny spekulasjonskrise får banksjefene til å skjelve og rope på fellespengene våre, eller når oljeboringsplattformer står i brann blant fiskevær? Se «Erna Solberg vender det døve øret til» og fortell oss hva du tror i kommentarfeltet under.

Liker du det du leser?

VIPPS noen kroner til 137267
eller betal direkte til konto 1254.05.88617
Støtt oss med fast bidrag hver måned